Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Житомирські засранці

30-08-2012
Хочеться вірити, що Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Миколайович Рижук знає, для чого існують туалети і як ними користуватись. Принаймні, важко уявити, що пан губернатор справляє природні потреби безпосередньо в службовому кабінеті...

Житомирські засранці


Але чомусь не хоче Сергій Миколайович прибрати купи екскрементів, які залишили його виборці в ході проведення в Житомирі фестивалю важких наркотиків у ніч з 23 на 24 серпня 2012 року. Цей фестиваль, на який влада звозила наркоманів з усієї області, проводився під прапорами Партії Регіонів з нагоди балотування пана Рижука до Верховної Ради України по 62-му виборчому округу. Можливо, деінде такий захід викликав би здивування чи навіть обурення, але тільки не в Житомирській області, яка посідає одне з перших місць в Україні за рівнем підліткової злочинності та лідирує за поширенням серед молоді ін’єкційних наркотиків.

Треба думати, що саме на цей контингент виборців робить ставку Рижук в гонитві за депутатським мандатом. Принаймні, у жодній іншій області осередок Партії Регіонів не додумався влаштувати збіговисько наркоманів під партійними прапорами. Та ще й частково за бюджетні кошти. Але житомирські «регіонали» виявились просто неперевершеними.

Цей захід організатори сором’язливо назвали «UGARANGARA Open-air Festival». Залишається загадкою, що саме курять в обласному штабі Партії Регіонів, але замість того, щоби чесно попередити учасників «фестивалю» про необхідність приносити з собою шприци, на рекламній афіші написали, що буде якесь «авіа-шоу», «парашютные прыжки» и «запуск небесных фонариков». И все це мало всю ніч відбуватись начебто на території клубу «Авіатик» — злітно-посадковому майданчику легкомоторних літаків і мотодельтопланів, що притулився поруч з давно закритим обласним аеропортом.

Житомирські засранці


Щоправда, у самому клубі «Авіатик» і гадки не мали, що Партія Регіонів обіцяє якісь там нічні стрибки з парашутом та авіа-шоу. А тому, випадково побачивши оголошення, про всяк випадок посилили охорону. І тоді 23 серпня агітатори «за Рижука» увірвались на територію Авіаційно-спортивного центру, розташованого на місці ремонтно-технічної бази колишнього аеропорту.

Ще в травні минулого року тут височіли дерева, які виросли на аеродромному полі за ті 15 років, що сплинули з моменту припинення діяльності аеропорту. Порослі травою та кущами перони, непролазні хащі на місці вертолітного майданчика, гори сміття та металобрухту – таким була ця місцина, доки її торік не взялись упорядковувати парашутисти, що відкрили тут Авіаційно-спортивний центр.

http://ascentre.org.ua/

За півтора роки існування цього унікального спортивного закладу ані місцева адміністрація, ані обласний осередок Партії Регіонів не виділили жодної копійки на підтримку Авіспортцентру, популяризацію здорового способу життя чи проведення змагань. Спортсмени самі, власним коштом і власними силами, проводять спортивні заходи, прибирають територію, косять траву та кущі, збирають і вивозять з аеродрому усе сміття – до 23 серпня на пероні чи рульожних доріжках неможливо було знайти жодного сірника.

Кращого місця для масового вживання наркотиків Парії Регіонів годі було й шукати. Рижук і Ко миттєво виділили для цього «фестивалю» 30 тис. грн. з партійної каси, без дозволу Авіаспортцентру встановили 23 серпня на його території намети з агітаційною літературою та прапори Партії Регіонів і завезла на аеродром кілька сотень наркоманів.

З такої нагоди місцева влада «нагнула» автоперевізників з тим, щоби наркошам не довелось долати 400м між аеродромом і зупинкою маршрутних таксі. Ось, будь ласка, офіційне повідомлення з сайту Житомирської міської ради за 23 серпня:

http://zt-rada.gov.ua/news/p2460

«До уваги мешканців міста Житомира

У зв’язку проведенням 23 та 24 серпня 2012 року Фестивалю електронної музики на території аеропорту «Житомир» перевезення мешканців міста до місця проведення заходу буде забезпечуватись автобусним маршрутом № 2 «селище Лісове – Полісся»:
- 23.08.12 з 15-00 до 22-00 з заїздом до Аеропорту;
- 23.08.12 з 22-00 до завершення заходу з Аеропорту до площі Перемоги м. Житомира».


Про те, що коїлось на аеродромі в ніч з 23 на 24 серпня розповідати в пристойному місце не можна, як і публікувати фотографії з цього «фестивалю».
Наркомани, обгорнуті в прапори Партії Регіонів, під вибухи так званої «електронної музики» одночасно танцювали, кололись і справляли природні потреби прямо під себе. В один-єдиний біотуалет, привезений організаторами, не заглядали навіть агітатори, що сиділи в партійних наметах і роздавали прапорці Партії Регіонів та якісь газетки.

Житомирські засранці


У натовпі «фестивальників» ходили продавці наркотиків, пропонуючи широкий вибір – від косячка коноплі до дози ЛСД. А ті п’ять міліціонерів, що мали «підтримувати громадський порядок», займались виключно тим, що пили пиво та вивертали кишені в п’яних малоліток.

Житомирські засранці


Щоби врятувати Авіаспортцентр від розграбування, кілька спортсменів-парашутистів з числа військовослужбовців, довідавшись що коїться, кинулись на аеродром. Але відстояти від натовпу наркоманів вдалось тільки ангар з літаком, всередині якого парашутисти провели ніч. Все, що знаходиться ззовні – літнє кафе, майданчики для занять з початківцями, парашутне містечко – було пошкоджено й засрано (в прямому значенні цього слова).

Так виглядала навчально-тренувальна база Авіаційно-спортивного центру в Житомирі до того, як «регіонали» вчинили на ній передвиборний шабаш.

Житомирські засранці


А так вона виглядає зараз:

Житомирські засранці

Житомирські засранці


Ранок 24 серпня надовго запам’ятається тим молодим житомирянам, що прийшли в Авіаспортцентр для занять у ланці парашутно-десантної підготовки. На рульожних доріжках і пероні аеродрому, у калюжах власної сечі, фекалій та блювотини, лежало біля сотні виборців, на голоси яких так розраховує губернатор Рижук. Навкруги – купи прапорців з символікою Партії Регіонів, шприців і битої цегли: вночі наркомани не змогли зламати двері ангара й взялися розбирати цегляну стіну. Постраждав і сусідній клуб «Авіатик» — юні «регіонали» потрощили два літаки Ан-2, що стояли на рульожних доріжках, та обірвали обшивку з крил. Третій літак охороні вдалось відстояти…

Біля сьомої ранку на аеродром прибули робітники комунальних служб, направлені місцевою владою, щоби вивезти агітаційні намети Партії Регіонів. Комунальники нашвидкуруч позамітали шприці та самі примітні купи пляшок, після чого порадили парашутистам самим прибирати гівно за Рижуком і його виборцями. Оскільки сам Рижук прибирати за собою, як виявилось, не научений.

Хочеться вірити, що губернатор Житомирської області все ж таки знає, навіщо існують туалети й розуміє, що справляти природні потреби слід не на тренажерах спортивного центру, а в спеціально відведених місцях. Ба більш того, сподіваємось, що Сергій Миколайович все ж таки дасть розпорядження прибрати на аеродромі ті кучі фекалій і блювотини, які полишила його партія після проведення важливого партійного заходу. А за тиждень ми розповімо, які наслідки мала ця публікація.
Автор статті: Володимир БОЙКО

Джерело статті: http://ord-ua.com

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини