Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Перед смертю Березовський прогнувся перед Путіним - Сабірова

Перед смертю Березовський прогнувся перед Путіним - Сабірова

31-03-2013
Близька подруга Бориса Березовського Катерина Сабірова підтвердила існування листа, в якому опальний олігарх вибачався перед Володимиром Путіним і просив про можливість повернутися на батьківщину. Інтерв'ю Сабірової має з'явитися в новому номері журналу The New Times, який вийде 1 квітня, інформує ТСН.

Скріншоти матеріалу опублікувала в Facebook головний редактор The New Times Євгенія Альбац. "Так, я бачила рукописний текст листа. Він мені його прочитав. Він приносив вибачення і просив про можливість повернутися. Це був такий прогин", - цитує Сабірову видання.

"Ехо Москви" з посиланням на The New Times наводить ще кілька фрагментів інтерв'ю Сабірової, в яких вона розповідає, що Березовський "годинами обговорював телефоном зі своєю дружиною Оленою Горбуновою ідею написати лист".

За словами Сабірової, олігарх заявляв, що "йому все одно, що на нього вішають всі-всі гріхи, і це його єдиний шанс". В кінці 2012 року Березовський повідомив Сабіровій, що вже чекає на відповідь із Кремля. Дівчина, з якою опальний олігарх був близький в останні кілька місяців свого життя, підтверджує, що після програшу в суді Роману Абрамовичу Березовський перебував у депресії - перестав виходити з дому, майже ні з ким не спілкувався і говорив, що не знає, як бути далі .

Тим не менш, Сабірова сумнівається в тому, що він міг вчинити самогубство. 22 березня - менш ніж за добу до смерті Березовського - олігарх повідомив їй, що приїде в Тель-Авів, де вони повинні були зустрітися у віп-залі аеропорту. "Голос був краще, ніж зазвичай. Не було відчуття, що щось відміниться або перенесеться ", - цитує Сабірову "Ехо Москви".

Нагадаємо, про лист Березовського Путіну незабаром після смерті бізнесмена розповів прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков. Він додав, що не знає про реакцію Путіна на смерть Березовського, але зазначив, що "інформація про смерть людини, яким би він не був, позитивних емоцій викликати не може".

23 березня 2013 року Березовський був знайдений мертвим у ванній кімнаті свого будинку в передмісті Лондоні. Пізніше у поліції повідомили, що охоронець знайшов його із зав'язаною на шиї тканиною. Під час розтину в Березовського виявили зламане ребро. При цьому на його тілі не було слідів побиття і будь-яких свідчень на користь насильницького характеру смерті.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини