Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирську міську організацію Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії "За добробут та соціальний захист народу" очолив депутат облради. ВІДЕО

Житомирську міську організацію Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії "За добробут та соціальний захист народу" очолив депутат облради. ВІДЕО

31-05-2013
Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія «За добробут та соціальний захист народу» цьогоріч святкуватиме своє п'ятнадцятиліття.

Проте відомою широкому колу жителів нашої області ця політсила стала за підсумками виборчої кампанії-2010. Тоді на виборах до органів місцевого самоврядування партія вперше самостійно брала участь у них, і несподівано для багатьох кілька її представників були обрані сільськими та селищними головами, а понад 50 кандидатів стали депутатами обласної та нижчого рівня рад. Причому в Житомирській обласній раді за результатами цих виборів була створена та продуктивно функціонує депутатська фракція Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії «За добробут та соціальний захист народу».

Найперше такий успіх партії на Житомирщині пов'язаний з тим, що виборчий список до облради від неї тоді очолив відомий наш земляк Віктор Развадовський, який у 2012 році втретє переконливою більшістю голосів виборців був обраний народним депутатом України в Чуднівському мажоритарному окрузі.

Минулого тижня в обласному центрі відбулися збори Житомирського міського осередку цієї партії. Житомирські міські партійці проаналізували результати роботи організації за звітний період, задовольнили прохання про звільнення свого попереднього очільника, прийняли до лав нових членів партії, визначилися із завданнями на поточний рік та обрали новим своїм лідером депутата Житомирської обласної ради Василя Стаха.

У заході взяв участь керівник депутатської фракції Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії "За добробут та соціальний захист народу" в обласній раді Олександр Савченко. Він поінформував присутніх про діяльність своїх колег в органі місцевого самоврядування обласного рівня, подякував попередньому керівнику за проведену роботу та побажав успіхів його наступнику.


Джерело статті: За матеріалами Житомирської ОДТРК

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини