Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Опозиція об’єднується заради майбутнього житомирян, - Віталій Француз

Опозиція об’єднується заради майбутнього житомирян, - Віталій Француз

06-11-2013
Сьогодні, 6 листопада, керівники Житомирської обласної партійної організації «ВО»Батьківщина» говорили про об’єднавчі процеси в області, спільну політику та зміни, які очікуються в радах різних рівнів.

В прес-конференції взяли участь голова Житомирської обласної парторганізації Віталій Француз, заступника керівника обласної організації, керівник міської парторганізації Олександр Радько та голова фракції «Батьківщина» в Житомирській міській раді Володимир Михалець.

Об’єднана опозиція, представлена раніше кількома політичними силами, на сьогоднішній день стала єдиною командою «ВО «Батьківщина» із власною ідеологічною метою та спільною політикою. Понад 150 колишніх членів опозиційних партій вступили в партію «Батьківщина».

«Об’єднання відбувається. В суботу, 2 листопада відбулася партконференція, на якій мене було обрано головою обласної організації, першим заступником голови Вадима Кривенка та заступниками Олексія Олійника, Руслана Годованого і Олександра Радька. Колишніх керівників «Фронту змін» було включено до обласного, міських та районних партбюро. А саме Руслан Годований та Олексій Шостак стали членами обласного бюро. Об’єднання фракцій за цей час відбулося в Ємільчинському, Барановському, Овруцькому та інших районах області, і цей процес продовжується», - заявив голова Житомирської обласної партійної організації «ВО«Батьківщина» Віталій Француз.

Голова міської партійної організації Олександр Радько пояснив, що партія прийняла рішення про необхідність створення єдиної фракції в міській раді: «У фракцію були прийняті не лише члени колишньої фракції «Фронт змін», які вступили в партію «Батьківщина», але й ряд позапартійних депутатів. Це дало нам можливість сформувати нову об’єднану фракцію у складі 13 депутатів».

У зв’язку з новим обранням та наближенням президентських виборів у Олександра Радька з’явилася нова важлива ділянка роботи, саме тому новим головою фракції «Батьківщина» в міській раді було обрано Володимира Михальця.

Керівники партії та фракції наголосили, що на найближчій сесії, яка має відбутися 8 листопада, знову будуть повертатися до вкрай важливого питання європейського вибору України і пов’язаного з цим питання – звільнення Юлії Тимошенком. «Ми будемо вимагати підтримати звернення до президента та Верховної ради України щодо підтримання євроінтеграційних законопроектів та вирішення питання Юлії Тимошенко згідно з вимогами Європарламенту та його представників Кокса і Квасневського», - резюмував Олександр Радько.

Також на наступній сесії буде розглянута ще низка вкрай важливих та резонансних питань. Більш детальніше про них розповів новообраний голова фракції «Батьківщина» в міській раді Володимир Михалець:«Ми й надалі контролюватимемо ефективність використання бюджетних коштів. На цій сесії, ми вимагатимемо розглянути питання євроінтеграції в першу чергу. Якщо ми не підпишемо асоціацію, то в країні буде колапс. Зокрема і в нашому Житомирі, де колосальні непроплати платежів казначейством, призводять до зубожіння міста. Ми звичайно підтримаємо питання, що стосується виплат заробітної платні, але в жодному разі не підтримуємо питання бездумного та неефективного дотування комунальних підприємств».

Керівники партії вірять в те, що їхня лідерка Юлія Тимошенко буде в найближчий час на волі, а Україна підпише Угоду про асоціацію з Європейським союзом, а об’єднання зусиль цьому посприяє і піде на користь кожному мешканцю Житомирщини.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації «ВО«Батьківщина»


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини