Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Головний свободівець працював на свого опонента?

Головний свободівець працював на свого опонента?

27-03-2014
Кандидатура претендента №1 на посаду голови Бердичівської РДА Олексія Побережного викликає чимало суперечок. З одного боку, його не проти бачити на цій посаді голова облдержадміністрації Сидір Кізін, який є партійним соратником керівника бердичівської “Свободи”. З іншого боку, проти Олексія Побережного відкрито виступає актив Бердичівського району та місцева “Самооборона”.

Крім партійної приналежності “свободівця”, йому закидають і відсутність практичного досвіду роботи. І не тільки на керівних посадах, але взагалі будь-якої. Сам Олексій Побережний, виступаючи із трибуни у актовій залі районної ради, відзначив, що після закінчення у 2009 році філософського факультету київського держуніверситету, він працював журналістом. Правда, на кілька уточнюючих питань громади про безпосередні місця роботи Олексія Побережного, чіткої відповіді не прозвучало.

Натомість, одна із активісток у своєму виступі дорікнула Олексію Побережному у тому, що він на запрошення екс-голови Бердичівської РДА, тодішнього регіонала, Володимира Збаражського три місяці відпрацював у цій структурі.

Сам Олексій Побережний заперечив подібний факт. Разом з тим, перший заступник голови райдержадмістрації Людмила Колесник, яка працює у цій іпостасі вже не перший рік, відзначила, що Олексій Побережний дійсно працював у структурі РДА за часів Володимира Збаражського. Правда, не три місяці, а лише кілька днів, після чого подав заяву на звільнення. Яку посаду протягом кількох днів обіймав головний бердичівський свободівець у структурі райдержадміністрації, повідомлено не було.

Олексій Побережний був обраний головою міської організації “Свободи” у 2012 році (за його словами). Володимир Збаражський був призначений на посаду голови Бердичівської райдержадміністрації у січні 2012 року.

У декларації про доходи тодішній кандидат у народні депутати Олексій Побережний повідомив, що за 2011 рік у нього відсутні доходи, з чого можна зробити висновок, що у той час він ніде офіційно не працював. У тих само документах, під час подачі їх у ЦВК, зазначено, що на той момент (виборча кампанія 2012 року) Олексій Побережний не був працевлаштований. Так само “тимчасово безробітним” був кандидат на посаду голови Бердичівської РДА і наприкінці 2013 року. Натомість, на сторінці “Алексея Побережного” у соціальній мережі “Фейсбук” у розділі “робота та освіта” зазначено, що у період з квітня 2011 року по червень 2012 року він працював кореспондентом у газеті “Ріо-Бердичів”, а з березня 2012 року і до даного часу він є редактором інтернет-видання “Бердичів-СІТІ”.
Джерело статті: Бердичівські новини

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини