Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Відбувся Регіональний семінар, яким розпочато діяльність другого етапу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в області

Відбувся Регіональний семінар, яким розпочато діяльність другого етапу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в області

07-07-2011
6 липня 2011 року в м. Житомирі відбувся Регіональний семінар, яким розпочато діяльність другого етапу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) в області. Участьу семінарі взяли заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, Міжнародний менеджер Проекту МРГ Джейсінгх Сах, спеціаліст з розвитку громад Проекту МРГ Денис Полтавець.
Під час заходу були представлені результати співпраці сільських громад Житомирщини, місцевої влади та донорів з покращення умов проживання у населених пунктах. Також відбулося укладання угоди про співробітництво між Житомирською облдержадміністрацією, обласною радою та ПРООН в Україні.
Віктор Балюрко зазначив: «Забезпечення сталого соціального, економічного та екологічного розвитку досягатиметься лише у співпраці в рамках проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»-II, що фінансується Програмою Європейського Союзу та програмою ООН. Проект став величезним кроком на шляху до наближення наших жителів до європейських стандартів та принципів співпраці між громадами, різними рівнями органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Він став інструментом зміни свідомості людей, викорінення пасивної споживацької позиції, показав приклади ефективності спільного прийняття рішень на основі планування знизу до гори, застосовуючи європейську модель і європейські принципи місцевого самоврядування».
Віктор Степанович також звернув особливу увагу на те, що, слідкуючи за успіхами Проекту на Житомирщині, можна переконатись, що збудувати міцну та сучасну державу можна лише через постійний діалог влади і суспільства, застосовуючи найкращий європейський досвід.
Міжнародний менеджер проекту Джейсінгх Сах відзначив, що перша фаза Проекту стала дуже успішною і саме завдяки цьому успіху Уряд України і Європейський Союз ухвалили рішення про подальшу співпрацю. Також Джейсінгх Сах повідомив, що друга фаза Проекту обіцяє бути дуже цікавою і потребуватиме ще більш ефективної співпраці з обласними партнерами, районними органами влади і громадянами.
Наприкінці Регіонального семінару було підписано угоду про співробітництво між обласною владою та Міжнародним менеджером Проекту МРГ.
Інформаційна довідка: Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»-II розпочинає співпрацю з 900 громадами в усіх регіонах України для підтримки сталого розвитку сільських територій шляхом впровадження ініціатив з само-уповноваження та відродження громад для реального покращення рівня їх життя на місцевому рівні. Друга фаза Проекту розпочалася у червні 2011 року, і триватиме до червня 2015 року. Бюджет проекту – 17 млн. євро. Ініціатива фінансується Європейським союзом та спів фінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, за підтримки Уряду України та у партнерстві з місцевими органами влади та місцевого самоврядування.

Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини