Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Житомирський "Фронт Змін" вимагає у свого депутата складання депутатських повноважень

Житомирський "Фронт Змін" вимагає у свого депутата складання депутатських повноважень

26-09-2011
Житомирська обласна організація «Фронту Змін» згідно Угоди про політичну відповідальність офіційно вимагає від Ольги Пархомчук скласти повноваження депутата Житомирської міської ради.

20 вересня 2011 року на черговому засіданні фракції «Фронт Змін» у Житомирській міській раді більшістю її членів було ухвалено рішення про виключення з фракції партії та рекомендувати виключити з партії «Фронт Змін» депутата Житомирської міської ради Ольгу Пархомчук.

Причинами прийняття рішення стали порушення партійної дисципліни та відмова депутата виконувати рішення фракції. Зокрема, Ольга Пархомчук не підписала ініційований та розроблений фракцією проект Рішення про внесення змін до Регламенту Житомирської міської ради та категорично відмовилась підписати звернення депутатів Житомирської міської ради до голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Рижука з вимогою припинити тиск на органи місцевого самоврядування та публічно вибачитись перед депутатами за нанесені образи, погрози та вимоги приймати рішення, вигідні владі.

Обласна організація акцентує увагу, що Ольгу Пархомчук було обрано до міської ради за списком партії, хоча вона балотувалась і в мажоритарному виборчому окрузі, але не набрала достатньо голосів виборців.

Нагадаємо, що підписана в Житомирі перед місцевими виборами 24 вересня 2010 року Угода про політичну відповідальність між партією та кандидатами в депутати, які висувались «Фронтом Змін» у місцеві ради, передбачає, що політична партія «Фронт Змін» йшла на вибори до місцевих рад фактично за відкритими списками.

Підписавши Угоду, кандидати в депутати взяли на себе зобов’язання одночасно висуватися у багатомандатному виборчому окрузі та в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі до відповідної місцевої ради.

Кандидати в депутати зобов’язувались увійти до складу фракції «Фронту Змін» у відповідній місцевій раді після реєстрації депутатами місцевої ради, не входити без відповідних рішень фракції партії та її керівних органів до будь-яких інших фракцій, більшостей та коаліцій. Підписуючи угоду, вони гарантували, що у разі порушення вищевказаного зобов’язання, а також у разі їх виходу зі складу фракції партії, вони зобов’язані негайно скласти свої депутатські повноваження.

Такі угоди були підписані з усіма без винятку кандидатами, що висувались територіальними та місцевими організаціями партії «Фронт Змін» до обласних, районних та міських рад різного рівня, у тому числі й з Ольгою Пархомчук. Тому, Житомирська обласна організація «Фронту Змін», беручи до уваги вищезазначене, офіційно вимагає від Ольги Пархомчук скласти повноваження депутата Житомирської міської ради.

Текст угоди:

Житомирський "Фронт Змін" вимагає у свого депутата складання депутатських повноважень

Житомирський "Фронт Змін" вимагає у свого депутата складання депутатських повноважень


Прес-служба обласної
організації політичної "Фронт Змін"

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини