Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

В Житомирі розгромили стенд Об’єднаної опозиції

17-07-2012
Сьогодні, близько п’ятої вечора, невідомі розгромили стенд, в якому збирали підписи на підтримку Геннадія Зубка.

До літньої жінки підійшла спочатку дівчина – журналіст, в якій потерпіла впізнала згодом по фотографіям прес-секретаря міськради Ольгу Григорьєву. Прес – секретар почала без дозволу знімати. За декілька хвилин до стенду підбігли молоді чоловіки міцної статури, які влаштували жінці допит. Нахабним тоном, не представляючись, запитали, хто їй дозволив стояти на цьому місці.

«В мене запитали, чи є дозвіл. Я сказала, що є. Пішла до сумки, вона була на лавці біля зупинки. Витягнула цей дозвіл, показала дівчині. Тільки заховала дозвіл, бачу – злетілася куча народу, їх штук десять було чоловіків, може й більше. Знову почали кричати, щоб показала дозвіл. Скільки ж можна його показувати? Я вже раз показала. Я за сумки – а вони до нашого майна! Кажуть, «забираємо». Я що, мала з ними битися? Хай Бог милує. Ніякого акту вилучення не дали. Намагалися налякати, кричали на мене, аж з серцем погано стало. Працюємо як на фронті. Що то було? Намагалися зірвати збір підписів? Тож не вийде нічого...», - розповіла перелякана жіночка.

Представники Об’єднаної опозиції звернулись до муніципальної міліції, де їх відправили за роз’ясненнями до КП «Реклама» та повідомили що керівник муніципальної міліції знаходиться у міького голови.

Заступник директора КП «Реклама» Руслан Момот сказав, що у них вилученого в агітатора банера нема та актів вилучення майна, відповідно, складено не було. Руслан Момот, побачивши журналістів, знітився та надалі говорити не став. На аргумент, що він є чиновником та отримує зарплату із коштів платників податків, тобто має відповідати на запитання преси, заступник директора КП «Реклама» просто втік із кабінету.

Коли представники Об’єднаної опозиції прийшли до міськради, де за попередньою інформацію вже звітував меру керівник муніципальної міліції, охорона зробила відчайдушну спробу не пропустити депутатів крізь сумнозвісний турнікет. «Зараз зателефоную, вийде той, хто вам потрібен. Поки що постійте на першому поверсі, вам на другий поверх не можна», - натхненно повідомив охоронець. Але депутати обласної ради та журналісти змусили охоронця відкрити турнікет.

Керівник муніципальної міліції швидко вийшов із кабінету мера із стурбованим обличчям. Він повідомив, що перевірка розміщення політичної реклами проводилася сумісно співробітниками КП «Реклама», інспекцією по благоустрою та муніципальною міліцією міста.

За словами керівника муніципальної міліції, акт вилучення майна був зроблений. Побачити цей акт представникам Об’єднаної опозиції не вдалося, керівник муніципальної міліції показувати акт відмовився.

Керівник муніципальної міліції повідомив, що вилучене майно знаходиться у представників КП «Реклама». Півгодини тому Руслан Момот сказав, що ніяких банерів в очі не бачив, а також повідомив, що ці речі мають знаходитися в муніципальній міліції. Коли представники Об’єднаної опозиції разом із керівником муніципальної міліції спустились на перший поверх, до них підбігла прес – секретар міської ради Ольга Григорьева, яка сказала, що була присутня при вилученні майна Об’єднаної опозиції, і про те, що це було випадково – вона, за її словами «просто йшла повз стенд» у свій робочий час.

Представники Об’єднаної опозиції, остаточно з’ясувавши, що майно знаходиться невідомо де, подали заяву до міліції з наступним змістом:

«Заява-повідомлення про злочин в порядку статей 95, 97 КПК України. 17 липня 2012 року о 17.30 за адресою вул. Київська, 13 у місті Житомирі, під час проведення акцій по збору підписів на підтримку висування представника міста Житомира до Верховної Ради України невідомими особами без будь-яких пояснень та правових підстав була вилучена приватна власність – банерна переносна стійка типа ролап. Враховуючи те, що в діях невідомих осіб вбачається ознаки злочину передбаченою статтею 186 КК України, прошу: вжити заходів щодо повернення мого майна (банерна переносна стійка типу ролап); притягнути до відповідальності винних осіб та прийняти рішення згідно КПК України». У додатку – фото викраденого майна та копія заявки на проведення публічного заходу».

Представникам Об’єднаної опозиції ввечері зателефонували із муніципальної міліції та запросили на розмову на завтра на 11.00. Пообіцяли, що банер знайдуть та в ситуації, що склалась, розберуться.

В Житомирі розгромили стенд Об’єднаної опозиції



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини