Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Ліга Чемпіонів. Фейєнорд - Динамо 0:1. Чергова порція валідолу. ВІДЕО

08-08-2012
Київське "Динамо" здобуло чергову валідольну перемогу. У матчі-відповіді проти "Фейєнорда" кияни вже традиційно забили під кінець гри. А до того на табло "Де Кейп" тримався хиткий нічийний рахунок, який, у випадку зміни на користь команди Кумана, до наступного кола відправляв саме її. І, відверто сказати, за всі 96 хвилин матчу "Фейєнорд" був дуже близький до цього.

Сьогоднішній матч кияни зіграли ще гірше, ніж домашній поєдинок. Якби не впевнена гра Максима Коваля, то поєдинок міг би завершитися з рахунком 3:0, або 4:0 на користь господарів. ЮрПаличу потрібно після гри поцікавитися у Попова, Сілви і Бетао, а чим це вони займалися під час гри? Бо оборона "Динамо" була настільки дірява, що нідерландці примудрялися виходити не один на один, а вдвох на одного Коваля.

Про півзахист і атаку теж особливо позитивного сказати нічого. Невпевнено виглядав Гусєв, лише під кінець гри прокинувся Ярмоленко, постійно випадав Нінковіч. Сьоміновські комбінації, які базуються на довгих передачах на половину поля суперника у боротьбу в розрахунку на Ідейе теж ніяких дивідендів не принесли, фланги стояли як вкопані. От і вся гра киян у сьогоднішній грі.

Нідерландці, розуміючи, що грають проти ще гіршого варіанту "Динамо" ніж тиждень тому, просто "розривали" центральну і оборонну лінію суперника. Єдине, повторимося, надупевнено зіграв голкіпер киян, який потягнув три 100-процентні моменти суперника. Ну, і вихід Гармаша на останні хвилини додав гостроти, яка у підсумку завершилася черговим м'ячем Брауна Ідейе. Все.

Результат є, але гри як не було, так і немає. Після кожного матчу десятки експертів починають шукати причини такої невпевненої гри киян. Мовляв, новачки ще не адаптувалися, збірники не відновилися, або просто не пощастило і т.д...

Але, можливо, основна проблема і причина всього цього хаосу сидить на тренерській лаві команди? Можливо, Ігорю Суркісу і не треба було витрачати стільки коштів на нові придбання, а виставити на трансфер зовсім іншу людину? Бо після непоганих матчів з "Бешикташем" і "Манчестер Сіті" в 2011-му команда просто мучиться в кожній грі, а вболівальники вже втомилися чекати від неї нормального футболу.

От взяти приміром Рональда Кумана. Маючи у своєму розпорядженні гравців "зелених", недосвідчених, матеріальну базу в десятки разів меншу, але він все ж зміг поставити гру, його команда впевнено біжить вперед, створює моменти, і анітрохи не боїться будь якого суперника. Можливо, саме такий тренер треба киянам?


Джерело статті: http://www.champion.com.ua/

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини