Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Прем'єр-ліга. "Шахтар" перемагає "Динамо" та відривається на шість очок. ВІДЕО

02-09-2012
Таким уже вийшов календар нинішнього сезону Прем'єр-ліги, що за сім стартових турів не було жодного матчу між грандами українського футболу. І от, у восьмому турі, у Донецьку зійшлися найсильніші команди України, які цього сезону, нарешті, разом представлятимуть країну у Лізі Чемпіонів.

Підійти до звітного матчу команди без втрат не зуміли. І стосувалося це у більшій мірі оборони. У "Шахтаря" був відсутній Дмитро Чигринський, до чого вже майже всі звикли, у "Динамо" - Тарас Михалик. Вважати на даному етапі серйозною втратою ушкодження Марко Рубена буде перебільшенням. Йому ще потрібно дуже багато працювати, щоб пробитися в основу киян.

Сім останніх разів у Донецьку "Динамо" обов'язково програвало. Не змогли "біло-сині" досягнути позитивного результату і всьоме поспіль. Щоправда, цього разу кияни забили один м'яч. А не робили вони цього у столиці Донбасу із 7 травня 2009 року, коли відзначилися у півфіналі Кубку УЄФА ще на РСК "Олімпійський".

"Шахтар" почав підтверджувати статус фаворита з перших хвилин. Цілком можливо, що по настрою "динамівців" болісно вдарила домашня поразка від "Боруссії". Хоча швидше не поразка, а той факт, що вони ледве не вилетіли за крок від потрапляння у груповий етап. Як би там не було, а господарі загнали підопічних Сьоміна у володіння Коваля хвилини із 7-ої.

Як і очікувалося, Луческу обрав для своїх футболістів стандартну атакуючу манеру. Сьомін, звичайно, більше розраховував на оборонні дії. А також на швидкість Ідейє, як це було з "Боруссією". Однак не виправдалася жодна із задумок головного тренера "біло-синіх", який, до слова, не влючив Мілоша Нінковіча навіть у заявку на гру. Чи був Сьомін настільки розчарований грою серба у першому таймі гри з "Боруссією", може сказати лише він сам.

Раз по раз у штрафному майданчику "Динамо" виникали пожежі. Ставалося таке щойно "гірники" вмикали швидкості та грали флангами. Незважаючи на це, забили господарі два перші м'ячі після стандартних положень - кутових. І двічі відзначався безумовний герой зустрічі Олександр Кучер. Чомусь центральні захисники киян виявилися неготовими до його підключення. Одним словом - провалювалися. До цього вже якось починаєш звикати... на жаль...

"Шахтар" сам винен у тому, що "динамівці" відігралися наприкінці першого тайму. Занадто вони притиснулися до власних воріт. До того ж Ярмоленко показав свою техніку, коли отримав пас на хід (вперше та востаннє пройшла така передача у гостей). У перерві Луческу пояснив підлеглим, що так діяти не можна, тому у другому таймі, коли "помаранчево-чорні" вийшли вперед, вони такої помилки не повторили. А завершилося все красивим ударом Адріано у дальній кут.

По арбітражу. Анатолій Абдула, загалом, зі своїми обов'язками впорався. Єдиною претензією до рефері є відсутність прізвища Ілсіньо у переліку тих гравців, які отримали жовті картки. Занадто брудно грав бразилець у першому таймі, але з якоїсь причини Абдула відмовлявся попереджувати хавбека.

"Шахтар" пішов на двотижневу перерву, маючи шість очок переваги над "Динамо". Деякі гравці та фахівці стверджують, що для чемпіонату України такий відрив є занадто великим. Що ж, побачимо, як донеччани поєднуватимуть виступи у Лізі Чемпіонів, де у них дуже серйозні суперники, та чемпіонаті України. "Біло-синім" же перерва має піти на користь, адже занадто щільний графік вони мали у серпні.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини