Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Прем'єр-ліга. 9 тур. Зоря - Шахтар. 0:3. Хто б сумнівався. ВІДЕО

17-09-2012
Донецький "Шахтар" здобув впевнену перемогу в матчі із "Зорею", опору якої вистачило лише на перші сорок п'ять хвилин гри. У другому таймі вдало проведені заміни Мірчі Луческу повною мірою вирішили долю сьогоднішнього поєдинку.

Першу половину "Зоря" зіграла з "Шахтарем" на рівних. При цьому варто врахувати, що в запасі гру розповала основна ударна сила команди Мхітарян і Адріано, а також Срна. Едуардо, Коста та Вілліан всіма силами намагалися довести Містеру свою профпридатність, але гра у них особливо не йшла.

В свою чергу "Зоря" непогано атакувала, що викликало певну стурбованість Луческу, який за п'ять хвилин до завершення першої половини відправив розминатися Срну і Мхітаряна. Але в кінцівці тайму Тейшейрі вдалося відкрити рахунок і наставник "гірників" трохи заспокоївся.

Але не змінив свого рішення змінити малюнок своєї гри і випустив на вістря Мхітаряна з Адріано. Цей дует відразу ж почав показувати, на кого буде робитися ставка в матчах Ліги чемпіонів. Спочатку Генріх після прострілу бразильця разом з м'ячем заїхав у ворота "Зорі", а потім і сам Луїс використав помилку голкіпера і відправив м'яч у ближній кут воріт.

Після такого швидкого розвитку подій вже не виникало сумнівів у тому, хто саме буде переможцем сьогоднішньої гри. Вернидуб вирішив поексперементувати і випустив другого форварда Майкона, але в другому таймі "Зоря" в атаці практично нічого не показала, а "гірники" вже не так і активно бігли на ворота суперника, задовольнившись трьома м'ячами.

У підсумку, "Шахтар" розім'явся перед першим матчем Ліги чемпіонів, при цьому взяв очки, дав можливість перевірити у справі запасних і відпочити основним. З максимальною кількістю очок "гірники" продовжують очолювати турнірну таблицю і у гарному настрої підходять до старту в Лізі чемпіонів.

"Зоря" ж не змогла нічого протиставити своєму іменитому супернику, тому свій шанс на сенсацію спробує реалізувати в грі проти "Динамо", з яким зустрінеться в наступному турі.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини