Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Зоря" 1:0. Перша перемога Блохіна, вистраждана. ВІДЕО

28-09-2012
Олега Блохіна офіційно в екіпіровці київського "Динамо" не бачили майже 25 років. 16 листопада 1987 року видатний гравець зіграв свій останній поєдинок за "біло-синіх". Тоді Олег Володимирович відіграв усі 90 хвилин зустрічі проти "Гурії" з Ланчхуті (Грузія) і попрощався з київською публікою...

Попрощався до 28 вересня 2012 року. Саме у цей день здійснилася його давня мрія - вивести "Динамо" на поле "Олімпійського" вже у якості тренера. Блохін давно хотів очолити киян, і цього він не приховував. Однак якось не складалося: або у фахівця все складалося добре, або ж у самого клубу, тому щось змінювати Ігор Суркіс не мав права.

25 вересня Олег Володимирович підписав угоду з "Динамо", а через три дні керував діями підопічних і поєдинку із "Зорею". Звичайно, очікувати, що "біло-сині" відразу видеруться з психологічної ями, у яку вони потрапили після двох поразок по 1:4, не доводилося. Та і сам Блохін просив дати йому час, аби розібратися. Хоча і наголошував, що наразі головне - результат. Гра повинна прийти згодом. Усі це розуміли. Тому, хоча і чекали з нетерпінням дебюту Блохіна, ставилися до цього з обережністю.

Першим, що впало в око, переглядаючи стартовий склад "Динамо", - відсутній Велозу. Чесно, навіть кілька разів уголос прочитав склад киян. Але від того Мігель не з'явився. Як потім уже стало зрозуміло - у португальця мікротравма, і його готують до гри із Загребом. Також варто відзначити присутність Богданова в основі, якому вирішив Блохін довірити свій дебют. Як сказав сам тренер, дії Андрія оцінить він на тактичній підготовці. І ми туди також лізти не будемо. Але зазначимо, що "Олімпійський проводжав Богданова оплесками.

"Зоря" у сьогоднішній зустрічі дуже непогано виглядала. На рівні тієї гри, що вона показала, відібравши у "Динамо" шанси на чемпіонський титул навесні цього року. У першому таймі луганчани відповідали гостро на атаки киян. Водночас, і саме "Динамо" у першій половині було навіть своєю тінню, якщо порівнюючи з останніми поєдинками. Ідейє, Гусєв і Ярмоленко помилялися у простих ситуаціях...

Зовсім інші гра пішла у другому таймі. Блохін і його помічники завели "Динамо" так, що "Зоря" хвилин двадцять не могла перейти половину поля. Однак м'яч вперто не ліз у ворота Постранського.

На 69-ій хвилині дзвіночок пролунав біля воріт Шовковського. Ветеран "Динамо" невідомо навіщо залишив ворота, які у підсумку врятував Тайво після удару Ідахора. І тут зіграли заміни Блохіна. Так, можливо, це і чисто співпало, але саме Мілевський з Раффаелем організували взяття воріт. Не варто забувати, що Олег Володимирович на ту хвилину пішов у ва-банк.

"Зоря" під керівництвом Вернидуба перейшла в останні хвилини в атаку, проте створити нічого не змогла. Тому можемо привітати Блохіна, який не приховував радості, з першою перемогою на чолі "Динамо". Ну і звичайно, зараз будемо очікувати "динамівського" протистояння у середу - проти Загреба. Там з Олега Володимировича спитають удвічі.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини