Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Збірна України осоромилася в Молдові. ВІДЕО

Збірна України осоромилася в Молдові. ВІДЕО

12-10-2012
Збірна України бездарно втратила важливі два очки у матчі відбору до ЧС-2014, зігравши у "суху" нічию в Кишиневі з командою Молдови. Гольових моментів українська команда мала на три матчі, але били кудись не туди, пасували кудись в бік та й суддя був не наш...

Гра з Молдовою мала стати для українців прохідною. Збірна Молдови нині у футбол не грає, а здебільшого не дає іншим грати. Але це все не про матч з Україною. Усьому вина самих синьо-жовтих, які повністю перегравали господарів, але чомусь не мали талану довести усе до логічного завершення, тобто голу. Мабуть, не вистачило Олега Блохіна, його імпульсивності, заряженості на перемогу, дай Бог йому здоров`я.

В Андрія Баля, який заміняє на ці два матчі Блохіна, особливого вибору то й не було. На матч вийшли усі ті хто є. Тобто, маємо, те що маємо. Можливо, варто ще було в першому таймі випустити в напад Девіча, який був активний в атаці в завершальні 15-ть хвилин? Зозуля багато рухався бив, але все в "молоко".

Тим не менш ще в першому таймі мали забивати Гусєв, Зозуля чи Ярмоленко, але не поталанило жодному. Здавалося, що в другому таймі гол буде, він назрівав, але не визрів. Знову було втрачена купа моментів, а гру догравали трьома форвардами. Селезньов як завжди десь не добив, Девічу знову не вистачило трьох моментів, щоб забити бодай гол, а Мілевський... Ну тяжко зрозуміти форварда, коли йде додана остання хвилина, а він грає рукою в чужій штрафній, тому що щось намагається жестикулювати. В такик випадках краще руки тримати в кишені, а якщо її немає, то усі знають де.

Фінішний натиск, який був схожий на навалу, молдавани витримали, а українці не вразили. Міг виришити долю гру Тимощук, але після його удару м`яч зрикошетив від ноги захисника і пішов лише на кутовий. Врятував українцям очко П`ятов, який вже в доданий арбітром час потягнув удар Дєдова. Але в результаті нічия і банальна втрата очок.

Ми зайвий раз довели, що з аутсайдерами ми грати не можемо та й з фаворитами не завжди виходить. Попереду Чорногорія, в Андрія Баля є шанс завершити кар`єру в національній збірній на мажорній ноті, а Олександру Заварову варто подумати, чи варто приймати підтоплений корабель.








На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини