Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирське «Полісся» хоче мільйони гривень із бюджету області і обласного центру

Житомирське «Полісся» хоче мільйони гривень із бюджету області і обласного центру

02-11-2021
Футбольний клуб «Полісся», який виступає у Першій Лізі української футбольної ліги, прагне потрапити до вищої ліги вже за підсумками сезону 2021/2022 років.

Але для цього потрібні чималі гроші. На четвертий квартал нинішнього року ФК «Полісся» просить у бюджетах міста Житомира і бюджеті Житомирської області 650 тисяч гривень. Ну, а на перше півріччя 2022 року футболістам «Полісся» потрібно буде виділити із обласного бюджету ще 3 мільйони і 400 тисяч гривень.

Таку ж саму суму мають знайти для головної футбольної команди і в бюджеті міста Житомира, адже «Полісся» досі існує у статусі комунального підприємства, що підпорядковане Житомирській міській раді.

Багато людей, які цікавляться життям житомирського футболу і найпершим чином – життям ФК «Полісся», задають питання про те, чому ж фінансові турботи із забезпечення всієї діяльності «Полісся» не бере на себе титульний спонсор, який нещодавно підписав угоду (Меморандум) про співпрацю із Житомирською міською радою.

Усі в Житомирі вже знають, що фактичним власником футбольного «Полісся» є Геннадій Буткевич – господар мережі магазинів АТБ і співвласник потужної мега – кампанії «BGV GROUP MANAGEMENT». Але насправді юридичні права власності на ФК «Полісся» пан Буткевич здобуде лише весною 2022 року. Тому формально бюджет Житомирської області разом із бюджетом міста Житомира мають забезпечити хоча б символічний бюджет для футбольного клубу.

І таким символом і мають стати 5-6 мільйонів гривень, які мають бути віднайдені у бюджетах міста Житомира та Житомирської області.

Хоча, ніхто точно не знає, чи спроможуться депутати Житомирської міської та Житомирської обласної рад під час бюджетних сесій наприкінці грудня 2021 року виділити мільйони на «великий футбол». Адже сьогодні у бюджетах м.Житомира і Житомирської області загалом не вистачає грошей на фінансування лікарень, інтернатів, ремонт комунальної сфери. А тут, візьми та й видай 3 чи 4 мільйони на команду «Полісся», яка через місяць – два стане власністю нового олігарха.

Тим паче, що депутати Житомирської обласної ради, обговорюючи можливість виділити гроші на підтримку ФК «Полісся», порушили питання про виділення коштів і для найкращої волейбольної команди Житомирщині – волейбольного клубу «Житичі». Адже «Житичі» вже сьогодні, а не у наступному році, грають у Суперлізі українського волейболу. І досить потужно грають, претендуючи щонайменше на медалі чемпіонату України. Тому виділення 4-6 мільйонів гривень для потреб найкращої волейбольної дружини Житомира також має стати фактом доконаним, інакше волейбольний колектив, який формувався створювався із великими зусиллями, просто розбіжиться.

Віталій Логвинчук

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини