Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Ліга Європи. "Наполі" - "Дніпро" 4:2. Феєрія від Кавані. ВІДЕО

Ліга Європи. "Наполі" - "Дніпро" 4:2. Феєрія від Кавані. ВІДЕО

09-11-2012
Напередодні виїзної гри "Дніпра" у Неаполі головною інтригою був склад, яким італійська команда протистоятиме українцям. Впевнену перемогу дніпропетровців у першому матчі більшість списувала саме на те, що ключові гравці "Наполі" опинилися тоді поза основою, а от сьогодні, коли підопічним Маццарі відступати було нікуди, були усі підстави чекати більш бойового складу.

Порівняно з грою двотижневої давнини італійці зробили три заміни, і саме одна з них зіграла ключову роль. Уругваєць Едісон Кавані, який і в Дніпропетровську, вийшовши на заміну, встиг попсувати нерви українцям, цього разу відіграв повний матч, фактично самотужки забезпечивши своїй команді необхідний результат.

Саме Кавані відкрив рахунок вже в дебюті зустрічі, скориставшись із невпевненої гри "Дніпра" на старті поєдинку. Його ж ідеальний штрафний дозволив у другому таймі, коли гості вже тримали гру у своїх руках, зрівняти рахунок. І він же на останніх хвилинах двічі не лишив шансів захисникам суперника, забезпечивши перемогу "Наполі", повернувши італійцям надію на продовження європейського походу і заразом не дозволивши "Дніпру" це саме продовження гарантувати.

Що ж до української команди, то її, незважаючи на поразку, теж є за що похвалити. Звичайно, як на старті, так і наприкінці поєдинку, оборона "Дніпра" дозволила суперникам надто багато, за що й була покарана. Тим не менш, вже десь у середині першого тайму Рамосу вдалося правильно перебудувати гру команди, що дозволило спершу стримати натиск італійців, а потім і зрівняти рахунок. Ну а другий гол, забитий після перерви, вже виглядав цілком логічним - у той відрізок матчу українська команда перегравала свого опонента. Шкода лише, що не вистачило досвіду, аби втримати потрібний рахунок.

Ситуація у групі "F" продовжує лишатися непередбачуваною. "Дніпро" лишається на першому місці, але тепер "Наполі" відстає лише на три пункти. Тим часом АІК несподівано обіграв ПСВ" і шведи разом із голландцями мають по чотири очки. Українці досі можуть забронювати місце в плей-офф достроково, а для цього потрібно буде те, що не вдалося у Неаполі, робити в Ейндховені - брати очки. Бо відкладати вирішення завдань на грудневий матч з АІКом не надто хочеться.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини