Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Ліга Чемпіонів. "Шахтар" - "Ювентус" 0:1. "Біскотто" італійців не влаштувало. ВІДЕО

Ліга Чемпіонів. "Шахтар" - "Ювентус" 0:1. "Біскотто" італійців не влаштувало. ВІДЕО

06-12-2012
Волею жереба "Шахтар" отримав право завершити осінню частину сезону на власній арені перед своїми вболівальниками. І завітав на "Донбас Арену" не хто інший, як чемпіон Італії - "Ювентус". До того ж "гірники", не вагаючись, могли зіграти у відкритий і такий знайомий їм атакуючий футбол, адже вже забронювали місце у плей-офф Ліги Чемпіонів.

"Ювентус" у звітній зустрічі влаштовувала б і нічия. Туринці мали перевагу над "Челсі" в особистих поєдинках. "Шахтар" також був би не проти такого підсумку, бо таким чином ставав переможцем групи. Та все ж здавалося, що Луческу та його підопічні спробують подарувати своїм прихильникам красиву виставу перед відпочинком.

Єдиним фактором, який міг втрутитися у гру, була погода. Хоча у Донецьку снігу не спостерігалося, та приклад вчорашньої негоди під час матчу двох "Динамо" у Загребі нагнітав певні побоювання. Проте, "Донбас Арені" не звикати до примх стихій. Далеко ходити не варто, можна пригадати, як чудово дренаж стадіону впорався зі зливою під час Євро-2012, коли Україна приймала Францію. Та погода не заважала.

"Для нас це буде важлива гра. Багато визначатиметься тим, як ми почнемо матч. Але ми добре підготовлені. Все залежить не стільки від супротивника, скільки від нас самих. А результат побачимо завтра". Чомусь саме цими словами Мірчі Луческу захотілося розпочати безпосередньо сам огляд матчу. І відразу перед очима стало протистояння "Шахтаря" у Києві проти "Арсенала", який завершився поразкою для підопічних Містера.

Тому можна провести певні паралелі між цими зустрічами. По-перше, "ми добре підготовлені". Тут ніхто не сперечається. Але якщо бразильці вже розуміють, що їм немає для чого бігати, то вони перестають це робити. Така ситуація була і у Києві, і сьогодні у Донецьку. Ну, не було видно Вілліана, Тейшейру, Фернандіньо... По-друге, "все залежить від нас самих". Це у певній мірі стосується і першого пункту. А від цього можна відштовхнутися - не можуть українці у "Шахтарі" витягнути команду, якщо не грають бразильці.

А результат побачили. Побачили непорозуміння "Шахтаря", який так і не зумів підібрати код до захисту туринців. Очевидно, дуже добре розібрав Конте невдалу домашню гру проти "гірників". І бажаного для донеччан "біскотто" не вийшло. "Ювентус" сьогодні приїжджав у Донецьк за першим місцем. І зробив це у своєму стилі. Не просто ж так ця команда минулий чемпіонат Італії завершила без поразок.

Моменти перераховувати не дуже хочеться - їх було замало. Єдина помилка у матчі у пасиві Кучера, який зрізав м'яч у власні ворота. Хоча, відверто кажучи, перед останнім прострілом арбітр мав фіксувати оффсайд.

Отож, скільки б там "Челсі" у Лондоні не забивав "Нордшеланнду", "синіх" перебіг подій не влаштовував. Не влаштовував і "Шахтар", однак у них нічого не виходило. Особливо підкреслила цей факт реація трибун - "гірники" завершали матч за майже порожніх трибун. Уболівальники не хотіли підтримувати своїх улюбленців, які ж, до речі, вийшли у прей-офф. Вони їм "красиву виставу перед відпочинком", яка була згадана вище, не подарували...

P.S. "Біскотто" - у перекладі з італійської означає рахунок, який влаштує обидві команди.


Джерело статті: champion.com.ua

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини