Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
'Гірники

"Гірники" без проблем йдуть далі. "Миколаїв" - "Шахтар" - 0:3. ВІДЕО

29-10-2013
Чинний володар трофею гостював у Миколаєві. Підопічні Луческу в суботу легко обіграли "Зорю" і дещо покращили собі настрій після ганебної поразки в Леверкузені.

При всій повазі до команди Олега Федорчука, було важко очікувати, що вона спроможеться на сенсацію. Все ж кадровий потенціал суперників дуже різниться.

На чинного чемпіона і володаря кубка в Миколаєві зібрався повний стадіон, і навіть за межами арени зібралося дуже багато людей, яким не пощастило придбати квиток на гру. Як і очікувалося, гості почали матч набагато активніше, проте перші 10 хвилин Товт у гру не вступав. А вже на 11-й перший момент отримав Антон Шиндер. Він замикав простріл Шевчука з лівого флангу, але з близької відстані не влучив у ворота. На 15-й хвилині Дуглас Коста чудовим пасом з глибини вивів Тайсона на ударну позицію, але бразилець влучив у захисника. На 32-й хвилині ще один момент мав Шиндер, але форвард "гірників" затягнув з ударом і дав воротарю час, щоб обрати правильну позицію. Вже через декілька хвилин Шиндер отримав жовту картку за симуляцію.

"Гірники" відкрили рахунок на 38-й хвилині. Фернанду ударом з меж штрафного майданчика вразив кут воріт Товта. А далі був безперервний контроль м'яча у виконанні донеччан, тож господарі не мали жодного шансу підібратися до воріт П'ятова.

На початку другого тайму партнери знову вивели Шиндера на побачення з Товтом, але воротар знову випередив форварда. Другий гол у ворота Товта забив Луїс Адріано. Бразилець в один дотик ефектно пробив після навісу Дугласа Кости. На 66-й хвилині Едуардо з метра закотив м'яч у порожні ворота після передачі Шевчука. Після третього голу "Шахтар" дозволяє господарям трохи поатакувати, але крім двох напівмоментів Каблашамиколаївці нічого не створили.

"Миколаїв" - "Шахтар" - 0:3

Голи: Фернанду (38), Луїс Адріано (58), Едуардо (66).

"Шахтар": Пятов, Ілсінью, Кучер, Кривцов, Шевчук, Хюбшман, Фернанду (Гречишкін, 61), Фред (Адріано, 46), Дуглас Коста (Едуардо, 59), Тайсон, Шиндер.

"Миколаїв": Товт, Пєсков, Сергійчук, Кучеренко (Каблаш, 46), Чорній (Ковальов, 64), Луценко, Владов, Чучман, Джгереная (Берко, 65), Бринько, Буличов.

Попередження: Бринько, Шиндер.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини