Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
"Барселона" - "Мілан" - 3:1

"Барселона" - "Мілан" - 3:1

07-11-2013
Тиждень тому на "Сан Сіро" команди розписали нічию 1:1. Таким чином, каталонці після трьох матчів набрали 7 пунктів, а "россонері" 5. Зараз ціна матчу була набагато вища, адже наближається завершення групового етапу, а будь-якою осічкою вмить готові скористатися "Селтік" та "Аякс".

На початку зустрічі двічі на вістрі атаки був Алексіс Санчес. Спочатку чилієць повинен був замикати простріл Адріано, а вже через кілька хвилин Алексіс не скористався ляпом Аб'ятті, який необачно вибив м'яч.

Мессі, який до цього не забивав аж 4 матчі поспіль, нарешті відзначився. Щоправда, забив аргентинець не з гри, а з пенальті, але тим не менше, на 30-ій хвилині "Барса" повела в рахунку.

Після засушливої півгодини гри - пішли голи. На 40-ій хвилині "Барса" робить рахунок комфортним. Хаві навісив зі штрафного на Бускетса і той головою переправив м'яч у ворота - 2:0.

Після того, як почали виникати питання щодо того, як "Мілан" збирається відіграватися, "россонері" забили дуже важливий гол в роздягальню, який цілком міг стати переломним у цій грі. Автором взяття воріт можна було б назвати Кака, адже саме він, як то кажуть, зробив гол - прострілив, а м'яч по дорозі зачепив ногу Піке і залетів у ворота - автогол захисника "Барси".

На початку другого тайму стався дуже гарний епізод за участю Мессі. Аргентинець елегантно переправив м'яч у ворота зовнішньою стороною стопи та ще й з розвороту, однак рефері зафіксував офсайд.

"Мілан" заграв жвавіше з виходом на поле Балотеллі, однак забити форварду збірної Італії так і не вдалося. Натомість цього не скажеш про Мессі, який, схоже, знову виходить на пік форми. Фабрегас в звичному стилі "Барси" обігрався з аргентинцем і останній майже безперешкодно пробив повз Аб'ятті, зробивши рахунок 3:1.

"Барселона" набрала 10 очок і майже гарантувала собі вихід в плей-офф, а от "Мілану" за свою путівку ще потрібно боротись до сьомого поту. "Россонері" набрали 5 балів, випереджаючи лише на одне очко "Аякс" та на 2 - "Селтік".

"Барселона" - "Мілан" - 3:1

Голи: Мессі, 30 (пен.), 82, Бускетс, 40 - Піке, 45+1 (авт.)

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини