Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Житомирянин Олександр Сокольчук виграв бронзу на чемпіонаті світу з рукопашного бою в Німеччині

Житомирянин Олександр Сокольчук виграв бронзу на чемпіонаті світу з рукопашного бою в Німеччині

29-10-2015
Житомирянин Олександр Сокольчук виграв бронзу в командному заліку на чемпіонаті світу з рукопашного бою, який на початку жовтня відбувся в німецькому місті Штайнфорд. В командній першості («стінка на стінку») у ваговій категорії до 80 кг. Олександр виграв три бої з чотирьох.

- В першому поєдинку я всуху, 5:0, здолав суперника з Нідерландів. Потім 6:4 виграв у суперника з Німеччини. На жаль, програв третій бій іншому українцю з Києва. А в останньому поєдинку знову виграв. В підсумку наша команда стала третьою. Перемогу тут святкували німці, срібло дісталося рукопашникам з Нідерландів, - розповів «Спортивному Житомиру» Олександр Сокольчук.

В індивідуальній першості житомирянин виграв три з п’яти поєдинків, причому двічі переміг киянина, якому програв в «стінці». Але в підсумку Олександр був четвертим.

- Це був мій перший чемпіонат світу (відбувається раз в три роки). Дуже сподобалася організація, хоча були деякі проблеми із суддівством. Щодо суперників, то завжди найважче з українцями. В нас дуже сильна команда з рукопашного бою, тому наші суперники дуже сильні. - розповів Олександр Сокольчук.- Також хочу подякувати за підготовку до змагань Леоніду Михайловичу та Артмеу Леонідовичу Українцям.

Олександр Соколоьчук - майстер спорту України з рукопашного бою, член національної збірної України, тренер в СК «Андеграунд». Займається рукопашним боєм вже 14 років, а у вересня розпочав тренерську кар’єру.

- На секцію віддали батьки, сподобалося. Сім років тому хлопець переїхав в Житомир і почав тренуватися у Леоніда Українця в «Динамовці». З вересня спробував себе на тренерські роботі в СК «Андеграунд». Цікаво спілкуватися з людьми, навчати їх тому, чого я навчився на протязі 14 років. Працюю з молоддю від 18 років, хоча хочеться набрати ще групу дітей, - розповів Олександр.

Зараз Олександр Сокольчук планує взяти участь у кубку України з рукопашного бою. В планах - відібратися на наступний чемпіонат світу і виграти його.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини