Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Рижук знову пообіцяв Житомиру "великий футбол"

Рижук знову пообіцяв Житомиру "великий футбол"

12-05-2011
11 травня 2011 року на стадіоні „Спартак” в місті Житомирі відбулися фінальні ігри в рамках Відкритого обласного турніру з міні-футболу на Кубок губернатора Житомирщини-2011. Турнір проводиться вперше, але голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук висловив сподівання, що такі турніри стануть традиційними.

Організаторами турніру виступили Житомирська облдержадміністрація, головне управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України та ЖОМГО „Молоді регіони”. Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Сергій Рижук, начальник головного управління у справах сім’ї молоді та спорту Раїса Гула.

Учасниками турніру є команди молодіжних, студентських організацій, факультетів вузів (ІІ – IV рівнів акредитації), комерційних компаній та аматорські команди. Серед найкращих третє місце посіла команда ”Приватбанку” з Червоноармійського району, на другому місці - команда „Атлет” з Житомирського району, а перехідний кубок, дипломи, призи та звання переможця турніру на Кубок губернатора Житомирщини отримала команда „Візаж” з міста Житомира. Усі призери отримали солодкі подарунки.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук, виступаючи перед учасниками спортивного заходу, зауважив:

«Мені приємно сьогодні бути присутнім на святі, де панують спритність, стрункість, майстерність, коректність у спортивній боротьбі. І щиро хотілось би, щоб якомога більше юнаків і дівчат брали приклад з учасників сьогоднішніх змагань щодо ведення здорового способу життя, відданості ідеалам спорту. Адже, на моє переконання, саме спорт робить людину людиною, тримає її у формі впродовж всього життя».
Очільник області повідомив, що Кубок губернатора впроваджено не лише заради популяризації футболу, а й з метою привернення уваги суспільства до проблем, які існують сьогодні у галузі фізкультури і спорту. Перш за все, це дуже слабка матеріально-технічна база.

На переконання голови облдержадміністрації, владі Житомирщини вже вдалося зрушити з місця вирішення частини болючих проблем щодо покращення матеріально-технічної бази спортивних закладів. Великі сподівання у цьому плані покладаються на створений обласний благодійний фонд розвитку фізичної культури та спорту. Сергій Рижук повідомив, що вже розпочалася реконструкція центрального стадіону „Полісся”. У найближчій перспективі роботи по благоустрою стадіону «Спартак», для цього вже виділені відповідні кошти.

Сергій Рижук висловив тверде переконання, що фінансування культури і спорту за залишковим принципом більше не буде, адже йдеться про здоров’я підростаючого покоління, про майбутнє держави Україна.

Управління з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації


Рижук знову пообіцяв Житомиру "великий футбол"

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини