Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Бердичівлянка Дарина Бондарчук - одна із найкращих воротарів України

Бердичівлянка Дарина Бондарчук - одна із найкращих воротарів України

27-01-2016
У місті Славутич Київської області нещодавно відбувся навчально-тренувальний збір воротарів усіх національних жіночих збірних.

Серед 16 воротарів усіх збірних України була і гравець ФК «Житлобуд-2» (Харків), бердичівлянка, вихованка Заслуженого працівника фізичної культури та спорту Володимира Керносенка, Дарина Бондарчук.

«Торік Даша регулярно викликалася в збірну до 19 років, брала участь у складі збірної веліт-раунді в Німеччині та у відбірковому етапі Чемпіонату Європи в Австрії. У чемпіонаті України у другому колі грала за «Тернополянку». В складі цього клубу була визнана кращим воротарем, на зимовому Чемпіонаті України. Так що думаю, 2015 для Даші склався позитивно (враховуючи те, що в цьому році вона закінчила школу і визначилася зі вступом до ВНЗ). Що стосується переходу в «Житлобуд-2» Харків, вважаю, це позитивний момент для неї. Там буде постійний тренувальний процес, конкуренція за місце в основному складі та робота під керівництвом Зінченко Наталії Миколаївни. По збору воротарів можу сказати, що Даша викликалася на три зимових збори (літній 2015 року вона пропустила через випускні іспити). З кожним збором вона прогресує, працює над своїми помилками. Надіюсь, що в недалекому майбутньому Даша зможе дебютувати в національній збірній України. Потенціал у неї величезний, все в її руках», - тренер жіночих збірних України серед воротарів Олександр Митько.

«Для мене це вже третій зимовий збір, і, як всі попередні, цей пройшов також на високому рівні. ФФУ забезпечила нам гідні умови для тренувань. Я вважаю, що це дуже хороша ідея проведення таких зборів, тому що це є також своєрідною підготовкою до нового футбольного сезону. Тренери підготували для нас цікаві вправи на роботу з м’ячем, які були направлені на навантаження різних груп м’язів. Крім того, у зборі приймали участь досвідчені спортсменки, які є прикладом для наслідування, і вони завжди готові поділитися з нами своїм досвідом», - розповіла Дарина Бондарчук.
Джерело статті: Спортивний Житомир

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини