Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
ФК «Бердичів» - СК «Коростень»: господарі виграли, але до фіналу не потрапили

ФК «Бердичів» - СК «Коростень»: господарі виграли, але до фіналу не потрапили

30-05-2011
Матч-відповідь в ½ Кубку Житомирської області відіграв цієї суботи ФК «Бердичів» з СК «Коростень». Першу гру півфіналу наші земляки провели 25-го травня на стадіоні суперника, звідки повернулися з рахунком 3:1 не на свою користь. Друга, «домашня», гра мала вирішити, чи зможе футбольний клуб Бердичева вийти до фіналу Кубку.
Певно, що так – подумали вболівальники, коли на перших хвилинах матчу господарі забили коростенцям блискучий гол. Проте радіти довелось недовго, тому що жовто-зелені не забарились із відповіддю.

Команда переможе, якщо гравці дотримуватимуться тренерських вимог і настанов, а це, на думку Ігоря Лисюка, було зроблено в неповній мірі.

Ігор Лисюк, головний тренер ФК «Бердичів»: «Задача на эту игра была очень проста: защитники не дожны были пропустить ни единого м’яча, а нападающие и полузащитники должны были реализовывать свои возможности. Первый быстрый м’яч мы забили, ну, а дальше все все видели. Защитники со своей задачей не справились».

На перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь господарів. У другому таймі коростенці почали активно штурмувати ворота бердичівлян і спромоглися зрівняти рахунок. Гра за місце у фіналі була досить напруженою. Кілька разів через суддівство гравці сперечалися між собою та з арбітрами. Час від часу футболістам ставала у нагоді допомога лікаря. Напоготові були і правоохоронці. Проте, на щастя, їм під час матчу роботи не знайшлося.

Справою честі для бердичівлян було порадувати голом своїх уболівальників, яких на цій грі було більше, аніж зазвичай. Проте усі спроби відправити м’яч у сітку супротивників виявлялися марними. Часто найвідповідальнішої миті біля воріт, здавалося, не вистачало ще одного гравця, який би міг «добити» м’яч.

Ігор Лисюк, головний тренер ФК «Бердичів»: «Не хватало индивидуальной техники команды в целом. Взаимодействие было, но надо было больше забивать. Обороняться всегда легче, чем атаковать. Но я считаю, что шаг вперед мы сделали. Всю игру держали и сохраняли мяч, старались атаковать, играть разнообразно. Не все вышло, но мы будем продовжать работать».

Втім, наприкінці матчу ФК «Бердичів» таки подарував глядачам гол. Другу гру півфіналу бердичівляни виграли з рахунком 3:2, проте у загальному результаті до фіналу Кубку не потрапили. Виступити краще наші земляки сподіваються на Чемпіонаті Житомирської області, який нині проходить одночасно з Кубком.

Автор статті: Інна Покотилюк

Джерело статті: trkvik.tv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини