Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
У Житомирі на базі ФСТ «Динамо» пройшли змагання з прикладної стрільби

У Житомирі на базі ФСТ «Динамо» пройшли змагання з прикладної стрільби

20-06-2011
Наприкінці минулого тижня на базі фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулися змагання з прикладної стрільби, участь в яких взяли 32 команди. Загалом цей етап є одним із основних під час проведення щорічної «Спартакіади-2011», що організовується товариством серед правоохоронних структур Житомирщини.
Відтак відповідно до Положення про змагання учасники випробовували свої сили у двох підгрупах: перша – представники обласних управлінь та відомств, друга – міськрайоргани та стройові підрозділи внутрішніх справ.
Умови проведення передбачали виконання вправи з пістолета Макарова на дистанції 25 м по спортивній мішені, при цьому положення для стрільби – з однієї руки. Кожен із претендентів на перемогу мав можливість зробити 3 пробних та 10 – залікових пострілів.
У напруженій боротьбі з мінімальною різницею у сумі набраних балів у першій підгрупі переможцями стали: І місце – команда обласного Управління внутрішніх справ; ІІ місце – представники Управління Державної служби охорони, а ІІІ – Управління Служби безпеки України.У Житомирі на базі ФСТ «Динамо» пройшли змагання з прикладної стрільби
У другій заліковій групі сили розподілилися наступним чином. Учасники команди Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції випередили найближчих переслідувачів і стали лідерами, впритул до них наблизились бійці спеціальної роти судової міліції «Грифон», а на декілька очок відстали міліціонери Житомирського РВ.
Результати змагань війдуть до загальної спортивної таблиці проведення «Спартакіади-2011» і відповідним чином вплинуть на командні місця учасників. Однак, за результатами отриманими уже на даному етапі найбільш активним командам як заохочення заступник голови ФСТ «Динамо» Леонід Українець та заступник начальника Управління кадрового забезпечення УМВС Олександр Островський вручили спортивний інвентар, волейбольні та футбольні м’ячі, форму.

Алла Ващенко,
ВЗГ УМВС України
в Житомирській області



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини