Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини

Бердичівські легкоатлети привезли з Чемпіонату України нові медалі(ВІДЕО)

05-07-2011
Вихованці тренера з легкої атлетики Ігоря Лонського вкотре привезли до Бердичева медалі та грамоти. З 24-го по 26-те червня юні спортсмени виступали на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1996 року народження і молодших, що проходив у Білій Церкві. Із шести бердичівлян троє здобули на змаганнях “золото”, “срібло” та “бронзу”. Останню медаль записала на свій рахунок бердичівлянка Євгенія Ординська. Дівчина розповідає: якби не погані погодні умови, вона б стовідсотково виборола перше місце.
Євгенія Ординська, бронзова призерка Чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків 1996 р.н. і молодше: «Був дощ, і я не змогла добре стрибнути. Мій особистий рекорд — 175см. Я б змогла викластись на всі 100%, але через дощ я стрибнула тільки 155см.»
Ігор Лонський, тренер-викладач Бердичівської ДЮСШ: «Женин результат — 155см. — не такой, как мы ожидали. Но, тем не менее, он позволил ей занять третье место. Затем ребята через три часа после дождя начали соревноваться. Погода исправилась, но было мокро. И наш Дима Никитин занял второе место, прыгнув 160см. Проиграл первому месту лишь одну попытку.»
Золотою медаллю поповнив свій арсенал вихованець Ігоря Лонського Олександр Баранніков. Хлопець не лише став абсолютним переможцем змагань, а й стрибнув вище свого звичайного результату.
Олександр Баранніков, Чемпіон України з легкої атлетики серед юнаків 1996 р.н. і молодше: «Была мокрая резина и неудобно было прыгать. Но все равно, прыгнул 2,01м. И установил личный рекорд.»
Взагалі, у першості брали участь близько двох тисяч учасників, розповідає Ігор Лонський. Ця цифра є рекордною для подібних змагань. Тому результати своїх вихованців тренер вважає відмінними і вже думає над тим, щоб його спортсмени виступали на Чемпіонаті Світу. Гарна підготовка легкоатлетів — це заслуга як тренера, так і інших людей. Командир Бердичівської артибригади та начальник відділу фізпідготовки і спорту завжди допомагають викладачу із залою, надають умови для тренувань. Окрім того, їздити на чемпіонати сьогодні дуже коштовна справа, каже Ігор Лонський. Тому він дякує усім, хто допомагає йому в такі нелегкі часи.
Ігор Лонський, тренер-викладач Бердичівської ДЮСШ: «Нашего мера Мазура В. К., председателя Фонда развития города Лизогубенка А. В. Также наших депутатов Орлюка С. В., Левандовского В. П. И Нехворовского А. Н. Большое им спасибо. Мы будем стараться и впредь показывать результаты, чтобы они знали, что это все не зря.»



Автор: Ніна Сільченко
Камера: Андрій Пеньківський

Джерело статті: trkvik.tv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини