Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Меморіал Кирсанова: "Полісся" зіграє у півфіналі, "Фортуна" залишає турнір

Меморіал Кирсанова: "Полісся" зіграє у півфіналі, "Фортуна" залишає турнір

27-03-2018
У неділю, 25 березня, відбулися чвертьфінальні матчі Меморіалу Кирсанова-2018. Цікаво, що одразу у трьох з них доля путівки до наступного раунду визначилася у футбольній лотереї – серії пенальті.

Мабуть, найцікавішим протистоянням 1/4 фіналу стала зустріч “Патріота” (Баришівський район) та “Фортуни” (Андрушівка). Підопічні Сергія Корнійчука розпочали матч, як то кажуть, з місця в кар’єр. Вже на п’ятій хвилині представник Житомирщини перемагав з рахунком 2:0.

Голи Павла Дацюка та Ярослава Литвина наче холодною водою обдали “Патріот”. Підопічні Євгена Щербини одразу прокинулися та заграли у свій комбінаційний футбол. Виправити ситуацію команда, що представляє Баришівський район, могла ще до перерви. Нагод для взяття воріт було вдосталь, проте, реалізація залишила бажати кращого. Хоча один гол “Патріот” все-таки відіграв. Відзначився Ігор Кострома, якому з лівого флангу зручну передачу віддав Артур Купрій.

По перерві підопічні Євгена Щербини продовжили насідати на ворота суперника та створювати гольові моменти. Врешті-решт, “Патріот” відігрався: новачок колективу Денис Драгомирецький підключився до атаки, яку завершив результативним ударом з-меж штрафного майданчика.

Надалі команда Євгена Щербини доклала максимум зусиль, щоб не доводити справу до серії післяматчевих пенальті. Найкращу нагоду принести “Патріоту” перемогу мав Ігор Кострома. Нападник вийшов віч-на-віч з воротарем, але після його удару м’яч влучив у поперечину.

Варто зазначити, що “Фортуна” в обороні також не відсиджувалася. Команда Сергія Корнійчука активно шукала своє щастя на контратаках і також мала нагоди для того, щоб здобути перемогу у основний час. Зокрема, удар Дацюка з-меж штрафного майданчика у ефектному стрибку відбив Василь Скибенко, а Ярослав Литвин якому асистував все той же Павло, схибив з вбивчої позиції. Відвернулася фортуна від “Фортуни”, як би це парадоксально не звучало, й у серії пенальті. Удар Дацюка парирував Скибенко, а Лозовий взагалі не влучив у ворота.

“Патріот” (Баришівський район) – “Фортуна” (Андрушівка) 2:2, по пенальті – 4:2

Голи: Кострома 32, Драгомирецький 66 – Дацюк 3, Литвин 5.

На відміну від “Фортуни”, фортуна посміхнулась віце-чемпіону РОС-Чемпіонату Житомирської області 2017 ФК “Полісся” (Ставки). Команда “Полісся” у серії післяматчевих перемогла “Чайку” (Петропавлівська Борщагівка).

“Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – “Полісся” (Ставки) 0:0, по пенальті – 3:4

Отже, у півфіналах зіграють: “Межигір’я” (Нові Петрівці) – “Полісся” (Ставки) та “Патріот” (Баришівський район) – “Меркурій” (Київ). Цікаво, що три з цих команд вийшли у плей-офф з однієї групи.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини