Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Чергова домашня поразка "Полісся" від "Ниви" мінімалізує шанси житомирян на вихід до І ліги

Чергова домашня поразка "Полісся" від "Ниви" мінімалізує шанси житомирян на вихід до І ліги

21-05-2019
В матчі 26 турі Чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги (Група А), який відбувся 19 травня в Новограді-Волинському, житомирське “Полісся” номінально вдома мінімально поступився середнячку чемпіонату – “Ниві” з міста Тернопіль, - про це повідомляють на сайті Спортивний Житомир.

Друга ліга, тур 26

19 травня 2019, Новоград-Волинський

"Полісся" – "Нива" - 0:1 (0:0)


Голи: Дедух (90+5)

"Полісся": Литвиненко, Кузнєцов, Гончаренко, Ємельянов, Власюк, Боровець (Недоля 63), Лебеденко, Савін (Немтінов 73), Савченко (Шаврін 66), Суханов (Семчук 70), Соломка (Захаревич 83)

"Нива": Сидоренко, Герт, Хохлов, Демчук, Хруставка (Радюк 85), Мороз, Ілюк (Кірієнко 80), Дедух, Волохатий (Бровко 61), Кохман (Бідний 68), Проців (Залізняк 78)

Попередження: Лебеденко (29), Кузнєцов (30), Кохман (58), Дедух (89), Сидоренко (90+3)

Перші 15 хвилин були повністю за номінальними господарями поля. Полісся розширювало оборону Ниви, перекати між півзахисниками, діагоналі з флангу на фланг, щоб розхитати центрбеків Тернопільської команди, але вирішального удару не вистачало. На 39 хвилині першим небезпечним моментом відзначився гравець під номером 77 Антон Савін.

Пробивши близько з 20 метрів. Воротар витянув удар в дальній кут і перевів м*яч на кутовий. До речі, Житомирський фан-сектор доволі весело і незвичайно зустрічає корнери від своєї команди. Більш ні чим цікавим не відзначивсь перший тайм від обох команд. Головний арбітр Роман Галіцин, дав свисток про завершення першої половини гри.

На другий ж тайм покладалося надзвичайно тяжке завдання на Поліську команду. Потрібен був гол на дуже “тяжкому” і мокрому газоні. І забивати треба команді, яка приїхала відстояти нічию, а по можливості втекти до контратаки і забити м*яч в ворота господарів. 45 хвилина. Початок другого тайму. Свисток від головного судді матчу. Поїхали. Як це б не було іронічно і смішно, але тайм був наділений не так моментами як замінами в другій половині гри.

Темп гри збивався, але віра прихильників Полісся на такий омріяний і бажаний гол залишалась. Час все йшов. 89 хвилина, гарматний постріл від підопічного Анатолія Безсмертного.. Але м*яч облизавши поперечину вийшов за межі поля. Черговий натиск Полісся завершується обрізкою і контр атакою вже від підопічних Василя Малика. Зрив атаки і штрафний призначений в володіння Олександра Литвиненка. В цьому ударі став зрозумілим і переможець матчу Полісся-Нива, і був зрозумілим останній акорд цього чемпіонату.

Але не потрібно робити з цього великого лиха та біди. Треба подякувати хлопцям за чемпіонат. Вони боролись і відривали шматки газону за результат, команду і вболівальників. Наступний чемпіонат принесе багато змін і оновлень. Можливо навіть, що і гратимемо не номінально вдома…

Назар Мельник

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини