Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Тимощук все ще надіється на останній шанс для української збірної

16-06-2012
Анатолій Тимощук визнав заслуженість перемоги французів на "Донбас-Арені", однак нагадав, що в збірної України є ще останній шанс.

Після поразки від збірної Франції віце-капітан українців Анатолій Тимощук визнав − суперники були в той вечір справді сильніші, однак закликав не посипати голову попелом: попереду останній матч, перемога в котрому виведе синьо-жовтих в плей-офф ЄВРО-2012.

Найдосвідченіший футболіст збірної України, для якого цей матч став 118-м у її складі, не виокремлював якусь одну причину поразки з рахунком 0:2.

"Французи досягли бажаного результату за рахунок класу та індивідуальних якостей. Але при цьому вони дуже злагоджено діяли як команда. Вони були гострішими як у першому таймі, так і в другому. Загалом, треба визнати: мабуть, сьогодні вони були сильніші", − зазначив Тимощук.

"У нас же були великі розриви [між лініями], десь не вистачало підстраховки. Гадаю, нам требе було краще контролювати м'яч, ефективніше використовувати вільні зони. До того ж, коли частіше програєш силову боротьбу, дуже важко виграти поєдинок. Таких технічних гравців, як у збірній Франції, треба атакувати в момент прийому мяча і не давати їм розігнатись", − додав півзахисник мюнхенської "Баварії".

Утім, на думку Анатолія, в грі синьо-жовтих вистачало й позитивних моментів: "Ми гарно виходили з оборони, знаходили вільні зони, мали хороші моменти, котрі, на жаль, не вдалось реалізувати. Важливо в наступному матчі розпорядитись цими нагодами краще. Будемо аналізувати, робити висновки".

Звісно, поразка боляче вдарила по українцях. Гравці залишали роздягальню на "Донбас-Арені", помітно похнюпившись. Однак, Тимощук наголосив, що вирішальний бій для них іще попереду. "Я вважаю, що нічого страшного поки не сталось. У нас залишається остання гра. І перемога в ній дасть нам можливість вийти в наступний раунд", − сказав він.

"Англія? Гадаю, вони гратимуть дуже сконцентровано. Ми бачили їхню тактику: вісім-девять гравців залишаються позаду, намагаються контролювати всі зони і потім швидко виходити в контратаки. Думаю, що буде цікава гра. У англійській команді є також багато виконавців високого рівня. Тож матч буде не легшим, ніж проти збірної Франції", − резюмував Тимощук.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини