Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини

Євро-2012. Група C. Італія видряпалась у чвертьфінал. ВІДЕО

19-06-2012
Збірна Італії з чистої другої сходинки групи "С" вийшла до чвертьфіналу Євро-2012. З урахуванням перемоги над ірландцями і поразки Хорватії в грі з Іспанією, у італійців на одне очко більше ніж у команди Славена Біліча, а тому боротьбу в плей-офф продовжать саме вони.

Чому ж тоді в заголовку ми використали саме значення "видряпалися" спитаєте Ви? Та тому, що в грі з командою Трапаттоні, амбіції якої на вихід у наступний раунд були розвіяні ще після перших двох турів, італійці аж ніяк не переконали, що саме вони достойні грати у плей-офф.

У матчі проти свого вчителя Чезаре Пранделлі відійшов від схеми, яку використовував у двох попередніх поєдинках, і вирішив зіграти у чотири захисники. Плюс, на вістрі атаки італійської збірної з'явився Ді Натале, хоча відверто, сьогоднішня Squadra Azzurra відчутно поступалася тій команді, яка зіграла внічию з іспанцями в першому турі.

Ну а для ірландців, яким за великим рахунком втрачати вже було нічого, цей матч був нагодою зіграти саме для своїх уболівальників, які навіть попри негативні результати в матчах з Іспанією і Хорватією, продовжували демонструвати безмежну любов до своєї збірної.

Італійці у стартові хвилини взяли гру під свій контроль, проте дуже швидко втратили свою перевагу. У перші сорок п'ять хвилин команди демонстрували приблизно рівну гру, при цьому Італії будь що треба було забивати. Виконати це завдання вдалося Антоніо Кассано - після подачі зі штрафного нападник виграв повітря у штрафному майданчику суперника і відкрив рахунок у зустрічі. Попри перевагу у рахунку, не можна сказати, що італійці перегравали суперника по грі.

А от другу половину матчу більш активно розпочали ірландці. Пранделлі почав грати на утримання результату, на що його візаві відповів підсиленням атакувальної ланки своєї команди. Ірландці непогано бігли вперед, пресингували суперника в центрі поля, але реалізувати свою перевагу ніяк не могли. Напруга у грі все більше зростала, рефері показав чимало попереджень, а на 89-й хвилині взагалі залишив Ірландію у меншості.

Чим і скористалися італійці, атакувальна ланка яких по-справжньому запрацювала після виходу на поле Балотеллі. Маріо завдав кілька непоганих ударів, заробив перспективний штрафний біля воріт суперника, а на останній хвилині гри зумів після подачі з кутового ефектним ударом поставити крапку в цій грі.

Хоча ірландці сьогодні не заслуговували на поразку. Навіть в грі, яка для них з турнірної точки зору нічого не вирішувала, команда проявила характер і показала вольовий футбол. Ірландські фани, швидше за все, отримали задоволення від такого перебігу подій на футбольному полі, а тому критикувати Трапаттоні, який вивів збірну на Чемпіонат Європи після 24-річної перерви, ніхто не буде.

Що ж до італійців, то час покаже, наскільки логічним був їхній вихід за такої гри до вісімки найкращих команд Європи. Хоча, суб'єктивно, Пранделлі ще треба багато працювати зі своїми гравцями, аби поставити гру "Адзурри" на належний рівень. Тому що та ж Хорватія у ворота Гівена спромоглася відправити три м'яч, не кажучи вже про Іспанію.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини