Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Після одруження мешканець Глибочиці пішов з життя

Після одруження мешканець Глибочиці пішов з життя

09-02-2011
Односельчани хлопця бачать причину у сварці з дружиною, родичі - заперечують

Село Глибочиця в передмісті Житомира… Населений пункт, з огляду на своє розташування, не надто бідний. Сюди часто-густо заїжджають підприємці навіть із обласного центру. Подейкують, що тут також не одна сотка землі належить високо посадовцям області. Але не глибочицька земля стала метою нашого візиту.

Молодий, двадцяти однорічний хлопчина, уродженець Черняхівського району, звів рахунки з життям, повісившись на спортивному майданчику села.

Олександр (ім’я змінене) два місяці як одружився і оселився у Глибочиці. З дружиною жили у тещі, ніби нормально, злагоджено, жили. І тут – на тобі. Сашка знайшли місцеві мешканці. Прибігли до дружини і сказали: «Там Саша повісився…»

У селі кажуть, що подружжя посварилося

Сашка в селі ніхто не знав. Глибочиця – досить великий населений пункт. Та й сам Олександр – хлопчина приїжджий. Тут живе його бабуся та рідний дядько. Саме під час одного з візитів у гості до родичів і познайомився із своєю майбутньою дружиною. Там і взяв за дружину. Жити вирішили у тещі.

Односельчани розповідають, що жили молодята душа в душу. Хоча, власне, й пожити майже не встигли разом. Але чому хлопець наклав на себе руки – не знає ніхто. Ані сусіди, ані однолітки подружжя не можуть згадати, щоб Сашко із дружиною серйозно конфліктував із коханою чи тещею. Заперечують це і далекі родичі. Проте частина мешканців Глибочиці все-таки вперто говорить про конфлікт.

Дружина та теща покійного не хочуть ні з ким говорити

Батьки дружини Олександра – люди досить заможні. Про це говорить хата, до воріт якої ми під’їжджаємо автомобілем. У дворі – величезний собака. Пробуємо потрапити до подвір’я завдяки знайомим батьків Сашкової нареченої. Марна справа… Ані Ірина (ім’я змінене), ані її мати говорити не хочуть. Не мала особливого бажання спілкуватися з нами і Сашкова мати. Жінка проживає в обласному центрі. Там із нею і жив до одруження Олександр.

– Спокійний такий хлопчина… Чемний був, – згадують мешканці Глибочиці, яким довелося знати Олександра. – Ніколи не бачили навіть сердитим його. Не те що злим.

Повісився хлопець неподалік від центру села

В селі ніхто не може згадати, хто саме і коли знайшов Сашка повішеним. Невеличкий спортмайданчик, майже в самісінькому центрі села. На ньому – кілька металевих драбин та турніків. Сашко повісився на одному із найнижчих. Психологи стверджують, що це, швидше за все, стверджує, що хлопчина боявся зводити рахунки із життям. І, очевидно, на щось сподівався. Та й зросту був не надто високого.

Олександра ховали у вівторок, 1 лютого, в рідному Черняхівському районі. Рідний дядько, розповідають у селі, не може відійти від похорону. Саме він ховав племінника на Черняхівщині. Там лишилось і фото, і всі документи Сашка.

Хлопчина мало спілкувався із молоддю

Намагання дізнатися бодай-щось про Олександра та його звички при житті серед його сільських однолітків успіхом не увінчалися. Ані хлопці, ані дівчата Глибочиці Сашка не знали. Єдине, що про нього могли розповісти, це те, що він повісився, і що був одружений на Ірині. Хоча до того він не раз приїздив до села в гості до дядька і, ясна річ, спілкувався із молоддю. Не змогли згадати також нові односельчани Сашка і друзів, які були в нього серед місцевих мешканців. Окрім бабусі, дядька, дружини та її родини хлопчина не мав у селі більше нікого. Цей момент дехто із тутешніх так само бачить причиною Сашкового самогубства. Проте що б не штовхнуло хлопця до петлі – усвідомлення причини так і не поверне його до життя.

P. S. Однолітки Олександра та Ірини майже всі розповідають, що причиною самогубства була все-таки сварка. Дивним у цій ситуації лишається те, що чужі для подружжя люди категорично переконані, що Сашко наклав на себе руки через нібито те, що вони досить серйозно посварилися зі своєю дружиною. В селі називають різні причини. Однак дядько Олександра, той самий, який ховав племінника на рідній його серцю Черняхівщині, каже, що молодята всі два місяці жили душа в душу.
Газета «Субота» висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

Микола СУЛИМА

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини