Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

"Блохін мене розчарував. Поводився агресивно". 12 українців, яких знають іноземці

20-07-2012
12 українців, яких знають іноземні туристи та футбольні вболівальники

1. Віктор ЯНУКОВИЧ
Cмішний президент, часто потрапляє в курйозні ситуації. Тримає у в'язниці своїх конкурентів. Йому більше личило би бути будівельником чи вантажником, бо дуже кремезний. ­Видно, що ні в чому собі не відмовляє. ­Дивно, що на публіці з'являється без дружини. Кілька годин шукала в інтернеті її ­фото­графії. Так і не зрозуміла, яка вона. У більшості цивілізованих країн перша леді на видноті. Приймає послів, інколи веде переговори. Супроводжує чоловіка в закордонних поїздках. В Африці президенти мають по кілька дружин. Жодна з них не ховається від людей.

2. Юлія ТИМОШЕНКО
Про неї говорить уся Європа. Free Yulia! Українці хочуть, щоб Тимошенко вийшла на волю. Про неї гуде весь інтернет. Через Юлію багато політиків бойкотували футбол. Але ­Тимошенко просто забагато говорить. ­Здається, для України нічого конкретного не зробила, хоча була прем'єром. ­Стильна. Хоче виглядати, як чоловік. Коли була при владі, носила дуже високі підбори. Одягала ­світлі костюми й вузькі ­сукні. Жінкам її віку ­варто обирати скромніше вбрання. Коса ­навколо голови не надто пасує іміджу політика. Їй більше личила б коротка зачіска.

3. Валерій ЛОБАНОВСЬКИЙ
Найсильніший тренер за всю історію українського і, мабуть, радянського футболу. Завдяки йому світ дізнався про київське "Динамо". Був новатором, запровадив тактику колективного відбору м'яча. Якби жив не в Радянському Союзі, а десь у Європі чи Штатах, міг би стати зіркою світового рівня. Мав сильний характер. Водив футболістів у театр.

4. Брати КЛИЧКИ
Ми їх плутаємо, хто є хто. Дуже схожі між собою. Здається, ­Віталій – старший. Боксери світового рівня. Професійну кар'єру розпочали в Німеччині. Варте поваги їхнє рішення не битися один проти одного.

5. Андрій ШЕВЧЕНКО
Грав у "Динамо". Став популярний, коли почав виступати за "Мілан". Має красуню дружину, модель. Дивно, що вона не погодилася переїхати до України. Великий нападаючий, уміє вибирати позицію на полі. Стане тренером. ­Можливо, замінить Олега Блохіна.
Думала, у Києві є пам'ятник Андрієві Шевченку, бульвар його імені та університет. Проґуґлила й дізналася, що це інший Шевченко – Тарас, видатний поет.

6. Сергій РЕБРОВ
У "Динамо" грав у парі з Андрієм Шевченком. Багато забивав. Чимось схожий на іспанця Хаві. Потім виступав у "Тоттенхемі". У Лондоні з дружиною жив у приватному будинку. Вона і зараз часто буває в Британії.

7. Григорій СУРКІС
Суркіс пробив Євро для України. Повернув Лобановського в "Динамо". Підняв команду, коли вона перебувала на межі банкрутства. Впевнений у собі, ерудований чоловік.

8. Анатолій ТИМОЩУК
Одразу видно, що хороша людина. Дуже комунікабельний, а як футболіст – трудяга. Після Шевченка – безальтернативний кандидат на капітан­ську пов'язку в національній команді. Знаю, що українська мова для нього перша. Він – із Західної України.

9. Андрій БАЛЬ
Наприкінці 1990-х був тренером ізраїльських клубів "Маккабі" та ­"Акоах". Мудрий, уміє гарно говорити. Не має потягу до накопичення багатств. Скромно вдягається.

10. Олег ЛУЖНИЙ
Пам'ятаю, як він грав за лондонський "Арсенал". Міг добре пройти флангом, віддати гострий пас. ­Перспективний тренер. Можливо, з нього вийде новий Лобановський.

11. Софія РОТАРУ
Відома співачка, популярна серед ровесників моєї мами. Останні 15 років не виступала в Грузії.

12. Олег БЛОХІН
Гру Блохіна в Японії ­дивився по телевізору. Він був великий футболіс­т, багато забивав. ­Наживо ­вперше побачив його в Києві на прес-конфе­ренції. Він мене розчарував. ­Поводився агресивно, кричав на журналістів. Він не зміг би тренувати в Японії, у нас така поведінка неприйнятна.


Розказали: жителі Лондона 31­річний Даґлас і 42­річний Джеймс, 25­річний єгиптянин Аббі, 19­річна конголезка Ванесса, 45­річний ізраїльтянин Бено, 23­річний мадридець Андреа, мешканка Берліна 39­річна Клавдія, 36­річний Рафаель Мараньяо зі Стокгольма, 50­річний японець Сеїчі Йошида, 35­річний Вадим Федотов із Санкт­Петербурга, 27­річний Джіддіґ Аламін із Судану і 37­річна грузинка Міранда Оганезова.
Джерело статті: "Країна"

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини