Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини

В Україні обирають "Сплячу красуню". Відео

27-07-2012
В Україні триває відбір красунь на участь у незвичайному проекті – "Спляча красуня". Впродовж кількох днів повнолітня і неодружена дівчина спатиме у приміщенні Національного художнього музею.

Прийти і поцілувати її зможе будь-хто, хто заплатить 20 гривень за вхід до музею і підпише угоду "Якщо я її поцілую, а вона при цьому відкриє очі, я одружуюсь".

Крім того, організатори обіцяють перевірити відвідувача на герпес і видати йому "Орбіт". Ну а за поведінкою "принца" стежитиме суворий охоронець, а весь процес "спання-поцілунку" безперервно зніматиме камера.

Водночас, дівчина перед участю у арт-проекті теж підписує аналогічну угоду. Тож красуня знає, що якщо після поцілунку вона розплющить очі – мусить вийти заміж за незнайомця.



Придумав такий незвичний проект художник Тарас Полатайко. І тепер абсолютно суб’єктивно обирає дівчат, які мають втілити казку в життя.

"Дівчина буде шедевром, українським мистецтвом на рівні з тим, що зараз висить у Художньому музеї (Міф "Українське Бароко"). Я дивлюсь, щоб вона була гарна, розумна", - розповідає художник про критерії відбору.

Спершу Тарас планував обрати одну дівчину, але потім вирішив, що дівчат може бути й більше. Проект триватиме 18 днів, тож поки що художник планує обрати 6 красунь, які спатимуть по дві години 3 дні.

Добре подумати

"Нерв перформансу - у звабливості та страху фатального моменту. Відвідувач має добре подумати перед тим, як цілувати Красуню. Красуні ж доведеться вирішувати, чи настав для неї фатальний момент", йдеться у прес-релізі.

У четвер ввечері біля художнього музею зібрались вродливі дівчата. Хвилюються, намагаються жартувати і готуються до співбесіди з художником.

Одна з них – 27-річна Наталя. Дівчина зізнається, що вирішила взяти участь у кастингу спонтанно.

"Хочу сім’ю, не те, щоб одружитись, а саме сім’ю", - каже дівчина.

На запитання, чи не страшно їй обрати майбутнього чоловіка з заплющеними очима, відповідає: "Ні, не страшно. Але я не зовсім серйозно до цього ставлюсь, я не зовсім розумію, що роблю. От мене сестра попросила, я йду. Щоб вона потім до мене не чіплялась, і не казала, що я нічого для цього не роблю".

Хоча Наталя сподівається, що на інтуїтивному рівні зможе обрати чоловіка.

Її "колега" Оксана зовсім впевнена, що зможе впізнати принца: "Я по життю насправді долі довіряю, і вона мені допомагає".

Зрештою, за тим, яким буде поцілунок, як пахнутиме чоловік і по його кроках, 31-річна Оксана сподівається упізнати, чи буде відвідувач музею добрим для неї чоловіком.

"Коли заходиш у будинок, є ганок. І поцілунок – ганок перед входом у будинок, він дуже багато говорить про те, що є всередині", - підсумовує дівчина.

Сам художник зараз разом з дівчатами обдумує деталі проекту ("а що робити, якщо відвідувач надто захопиться поцілунком, а вам буде неприємно, може, кнопку якусь зробити") і юридичні аспекти. Адже законодавчо угоди красуні і відвідувача мають бути легітимними. Тож зараз група юристів працює над текстом контракту.

Тарас Полатайко ще продовжує знайомитись з кандидатками на роль красуні. Зізнається, що не очікував, що буде так багато кандидаток.

Усі вони мріють про кохання, хочуть одружитись і люблять цілуватись. А якими будуть принци і скільки їх прийде до музею – побачимо з 22 серпня. Художник каже, що його колеги вже планують приїхати поцілувати красуню.
Джерело статті: Українська Правда

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини