Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
У Житомирі військовому відірвало ноги вибухом снаряду. ВІДЕО

У Житомирі військовому відірвало ноги вибухом снаряду. ВІДЕО

07-03-2013
На околиці Житомира стався потужний вибух

22-річний військовослужбовець-контрактник у себе в приватному будинку намагався розібрати снаряд. Вибух пролунав в обідню пору на другому поверсі приватного будинку. Сусідка каже , подумала, що вибухнув котел, а за мить почула крики. Зайшла до будинку, і від побаченого стало моторошно.

"Йому відірвало обидві ноги, я так зрозуміла, що він розбирав боєприпаси, тримав їх у руках", - розповіла сусідка Світлана Санченко.

У лікарню чоловіка привезли вже непритомним. Медики кажуть, що він втратив багато крові. Обидві ноги довелося ампутувати, але вивести з больового шоку хлопця не змогли.

"Хворий був доставлений у вкрай важкому стані, комбінований шок четвертого ступеня. Військовий травматолог прийняв рішення: для того, щоб врятувати його, треба йти на ампутацію... Коли вже другу ногу ампутували, сталася зупинка серця і хворий помер", - повідомив в.о. заступника головного лікаря Житомирської міської лікарні №2 Василь Безпалько.

За попередньою інформацією, чоловіка смертельно поранило протитанковим снарядом, який він намагався розібрати. Точніше, вибухнув не сам снаряд, а лише детонатор - інакше від будинку не залишилося б і сліду. А у будинку в цей час були ще й дружина і новонароджене маля.

"Сила вибуху могла б біти значно більшою, і від цього могли б постраждати інші люди. За висновком експертів буде вирішено питання про порушення кримінального провадження за статтею 263 "Зберігання вибухонебезпечних предметів", - повідомив заступник керівника Богунського РВ УМВС України у Житомирській області Андрій Харіна.

Відомо, що контрактник працював в одній із військових частин водієм. А також, за попередніми відомостями, був членом громадської пошукової організації. За словами близьких, він проводив розкопки на місцях боїв. Знайдені боєприпаси розбирав і продавав. З будинку, де стався вибух, сапери винесли кілька десятків боєприпасів. Щоправда, слідчі не відкидають, що снаряд міг бути і сучасним. Відповідей чекають від експертизи.


Джерело статті: ТСН

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини