Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
В Житомирі планують збільшити вартість харчування дітей: у дитсадках на 2,50 грн., у початкових класах – на 10 копійок

В Житомирі планують збільшити вартість харчування дітей: у дитсадках на 2,50 грн., у початкових класах – на 10 копійок

07-12-2013
Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про встановлення вартості харчування окремих категорій дітей за рахунок бюджетних асигнувань та надання пільг суб’єктам підприємницької діяльності, які забезпечують харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» опублікований на офіційному сайті мерії.

У даному проекті рішення зазначається, що з 1 січня 2014 року вартість харчування однієї дитини на день в дошкільних навчальних закладах, в тому числі в центрах розвитку дитини та навчально-виховних комплексах) складатиме:

для дітей раннього віку 9,30 грн. в день на одну дитину (4,65 грн. за рахунок коштів батьків та 4,65 грн. з міського бюджету). З січня 2012 року вартість харчування дітей цієї категорії становила 7,70 грн.

для дітей дошкільного віку 14,20 грн. в день на одну дитину (7,10 грн. за рахунок коштів батьків та 7,10 грн. з міського бюджету). Зараз вартість складає 11,70 грн.

в санаторних групах для дітей з латентною туберкульозною інфекцією та після виліковування від туберкульозу і для дітей та учнів Житомирського навчально-виховного комплексу спеціального типу № 59 Житомирської міської ради, як таких, які мають статус ослаблених та часто хворіючих дітей, 17,80 грн. в день на одну дитину. З січня 2012 року вартість харчування дітей цієї категорії становила 14,80 грн.

Крім того, планується з 1 лютого 2014 року встановити вартість харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів у межах затвердженого кошторису видатків з розрахунку 7,00 грн. в день на одного учня. До цього вартість харчування дітей в початкових класах складала 6,90 грн.

Вартість безоплатних обідів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до чинного законодавства України, в загальноосвітніх навчальних закладах у межах затвердженого кошторису видатків з розрахунку 8,10 грн. в день на одного учня. Нині вартість харчування дітей цієї категорії складає 8,00 грн.

Також у даному проекті рішення навчальним закладам доручається організувати харчування учнів, які відвідують групи продовженого дня, за рахунок коштів батьків та коштів спеціального фонду.

Нагадаємо, попереднє рішення виконкому про встановлення вартості харчування окремих категорій дітей було прийняте 18 січня 2012 року.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні депутат міської ради Володимир Михалець запропонував збільшити на 10% норму харчування у дитсадках. В кінці жовтня гуманітарна комісія підтримала пропозицію виділяти більше коштів на харчування у дошкільних закладах Житомира.


Джерело статті: Житомир.info

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини