Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Бердичеві самооборона заблокувала приміщення РДА, бо не хоче бачити керівником району «свободівця»

У Бердичеві самооборона заблокувала приміщення РДА, бо не хоче бачити керівником району «свободівця»

07-03-2014
Через незгоду з призначенням головою райдержадміністрації представника ВО «Свобода» Бердичівська самооборона заблокувала приміщення РДА та вимагає зустрічі з губернатором Сидором Кізіним, - повідомляє місцевий сайт «Бердичев деловой».

«Щоб донести прагнення людей до представників нової влади, керівний склад Бердичівської самооборони зустрівся з новопризначеним Головою Житомирської обласної державної адміністрації паном Кізіном і доніс до нього бажання громади з приводу керівника та першого заступника Бердичівської районної державної адміністрації. Пан Кізін, будучі головою обласної партійної організації «Свободи»,відповів, що для нього важлива думка громади, і він порадиться з цього приводу з політичними партнерами», - йдеться в інформації.

Проте згодом беридчівлянам стало відомо, що на посаду керівника району буде призначений керівник місцевого осередку ВО «Свобода» Олексій Побережний.

«Єдиним критерієм для цього рішення стало те, що пан Побережний є однопартійцем пана Кізіна. Пан Побережний не зустрічався з громадою, не зустрівся з активом та депутатами району. Бердичівська самооборона розчарована і обурена тим, що керівництво області не реагує на думку громади Бердичівського району та будує владу у районі за партійним принципом, продовжуючи використовувати методи державного будівництва, які дискредитували себе», - заявляють представники самооброни.

7 березня 2014 року на загальних зборах самооборони Бердичева та району були прийняти наступні рішення: оголосити мобілізацію усіх членів самооборони Бердичева та району; приміщення Бердичівської районної державної адміністрації заблокувати барикадами та обороняти загоном самооборони; вимагати від губернатора Кізіна прибути у Бердичів у приміщення РДА та пояснити, чому він проігнорував думку людей та прийняв рішення призначити на посаду представника ВО «Свобода» Олексія Побережного.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов звільнив 12 керівників райдержадміністрацій у Житомирській області, в тому числі - голову Бердичівської РДА Володимира Збаражського.

Джерело статті: Житомир.info

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини