Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Житомирські активісти вимагають, щоб діяльність Фокіна на попередніх посадах розслідувала ГПУ

Житомирські активісти вимагають, щоб діяльність Фокіна на попередніх посадах розслідувала ГПУ

18-08-2014
Житомирські активісти вимагають, щоб діяльність Вадима Фокіна на попередніх посадах розслідувала Генпрокуратура. Таку заяву 18 серпня вони зробили під час зустрічі з заступником міністра внутрішніх справ України - керівником апарату МВС України Сергієм Чеботарем. Зокрема, люди нагадали представнику міністерства, що під час президентських виборів Фокін, обіймаючи посаду першого заступника начальника УМВС Дніпропетровської області, відмовився виконати наказ Арсена Авакова і видати зброю бійцям батальйону «Дніпро», які мали охороняти роботу виборчих комісій на Донеччині.

«Ця людина зрадила Україну і не виконала розпорядження міністра Авакова. Був саботаж. Чому він після цього йде на підвищення? Він мав би вже сидіти в тюрмі за цей саботаж разом з паном Гогуадзе. Де зараз Гогуадзе? Це зрадники. Через таких зрадників нині йде війна на сході України», - зазначив координатор житомирського автомайдану Валерій Арушанян.



За словами Чеботаря, Гоугадзе зняли, а полковника Фокіна вже відправили на пенсію. Втім, активісти кажуть: таких людей не можна просто звільняти чи відправляти на пенсію. Тому вони наполягатимуть на тому, щоб діяльність Вадима Фокіна, який претендував на посаду керівника обласної міліції, розслідувала Генеральна прокуратура.

Сергій Чеботар запевнив людей, що міністр Аваков обов'язково прислухається до їх побажань і пообіцяв, що без громадських обговорень очільника обласної міліції не призначатимуть.

«Ми виправили ту помилку з урахуванням ситуації і тої думки, яка є в цієї громадськості. Міністр відмінив цей наказ, і з сьогоднішнього дня в.о. начальника управління у вас призначено замначальника по кримінальній міліції. Фокіна не призначають, наказ про його призначення відмінено, і більше до цього повертатися ми не будемо. Ми сьогодні розглядаємо ряд кандидатур на цю посаду. Кандидати попередньо будуть спілкуватися з громадою, і тільки після цього буде прийнято рішення», - зазначив Чеботар.

Відповідно до інформації сайту УМВС України в Житомирській області, заступником начальника управління – начальником кримінальної міліції нині є полковник міліції Юрій Крошко. Відтак саме він, за словами Сергія Чеботаря, виконуватиме обов’язки керівна обласного УМВС.

Джерело статті: Житомир.info

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини