Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Мешканці Максютова і селища Лісового просять не повертати на маршрут старого перевізника

Мешканці Максютова і селища Лісового просять не повертати на маршрут старого перевізника

26-08-2014
Люди бояться, що на їхній маршрут повернеться перевізник «Залізний пегас», який обслуговував маршрут №2. Завдяки тому, що раніше на сторону людей стала місцева влада і перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, на лінію вийшов перевізник ПП «Шеріфф».

«Залізний пегас» не виконував умови договору та не дотримувався графіку перевезень. Після восьмої години вечора добратися до вулиці Максютова та селища Лісового було не можливо. Маршрутки «Залізного пегасу» були брудні та неохайні. Зараз ми повністю задоволені перевізником ПП «Шеріфф», який тепер обслуговує наш маршрут», - розповідає жителька Максютова Галина Криворучко.

Нещодавно жителі цього району дізналися, що старший прокурор прокуратури міста Житомира Марина Тітова вбачає порушення у розірванні договору з «Залізним пегасом». Люди схвильовані тим, що на їхні вулиці може знову повернутися колишній перевізник.

«Ми не розуміємо, що не влаштовує прокурора Тітову. Зараз жителі відчули себе людьми, бо новий перевізник добросовісно возить людей. Тепер ми боїмося, що з початком навчального року наші проблеми знову повернуться до нас через претензії прокуратури», - каже жінка.
Зараз люди, які проживають по вулиці Максютова, прилеглих до неї вулиць і селищі Лісове звернулися з відкритим листом до прокуратури та міської ради, щоб перевізнику ПП «Шеріфф» надали не тимчасовий дозвіл на перевезення, а постійний.

«З приходом на лінію маршруток №19 ми стали впевнені, що наші діти не будуть замерзати на зупинках, чекаючи маршруток. Тому ми і надалі хочемо, щоб нас обслуговував перевізник ПП «Шеріфф», - написали люди у своєму зверненні.

Нагадаємо, що три місяці тому під тиском громади людям вдалося добитися того, що їх почав обслуговувати добросовісний перевізник. Але нещодавно вони дізналися, що йому надали дозвіл на перевезення лише тимчасово.

Приватне підприємство «Шеріфф» займається перевезеннями в Житомирі вже не перший рік. Засновники підприємства почали свою діяльність у 2001-му році. Тоді вони працювали, взявши у кредит тільки один автобус.

Зараз підприємство обслуговує маршрути №55, 58, 19, 47, 3 та 50.

На початку 2013-го у перевізника працювало до 50 чоловік, а вже у лютому 2014-го – 130 працівників.

Керівник підприємства Олександр Янчук розповідає, що вони постійно оновлюють рухомий склад, аби переїзд для житомирян був комфортним та безпечним.



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини