Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Житомиряни без проблем купують алкоголь після 23.00

Житомиряни без проблем купують алкоголь після 23.00

01-09-2014
Відповідно до рішення Житомирської міської ради від 7 жовтня 2011 року реалізація алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в підприємствах торгівлі, крім громадського харчування, на території міста Житомира з 23.00 години до 08.00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята, заборонена.

Про це повідомляють на сайті міськради.

Чи дотримуються даного рішення працівники та власники підприємств торгівлі, днями спільно перевірили представники та члени виконкому, муніципальної міліції та журналісти.

Член виконавчого комітету Анатолій Євдощук розповів, що в результаті обстеження вдалося з’ясувати, що в об’єктах дрібнороздрібної мережі рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Житомира не виконується.

«Ми розпочали рейд о 23.20. В першому торгівельному закладі, до якого ми завітали, зазначені напої продавали всім охочим. Втім, помітивши представників муніципальної міліції, продавець припинив роботу, але факт продажу вже був виявлений»,- зазначив Анатолій Євдощук.

Далі учасники рейду прямували вздовж вул. Перемоги та з’ясовували, чи дотримуються вимог рішення міської ради суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність в кіосках, розташованих на зупинках громадського транспорту.

«У першому кіоску пиво нашим активістам не продали, аргументуючи це тим, що він не працює. Те ж саме ми чули у інших кіосках по вул. Перемоги та Проспекту Миру. Хочу наголосити, що у закладах торгівлі, які начебто були зачинені, продавці були присутніми на робочих місцях. За кілька годин ми повернулися до цих кіосків. Всі вони працювали, а продавці на наших очах здійснювали реалізацію пива», – розповів член виконавчого комітету Анатолій Євдощук.

В підприємствах торгівлі, де вдалося купити пиво учасникам рейду вдалося, після чого працівниками муніципальної міліції були вжиті відповідні заходи, а саме: складено протоколи на продавців, які здійснили продаж після 23.00 год. та порушили вимоги відповідного рішення. Протоколи направляються для розгляду на адміністративній комісії виконавчого комітету, де буде накладено штраф відповідно до КУ пАП.

Разом з тим, необхідно зазначити, що в стаціонарних об’єктах торгівлі (магазинах, супермаркетах) рішення дотримується. Реалізація алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива не проводиться, більшість з них функціонують до 23.00 год.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини