Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини

Від ураження током загинула 5-річна дівчинка

27-12-2010
26 грудня в с. Стара Гута Баранівського району, внаслідок ураження електрострумом, загинула 5-річна дівчинка. В той день мати затіяла прання. Мокрі речі вона виносила через кімнату на двір. В кімнаті босоніж гралася донька. Щоб прогріти приміщення, був підключений калорифер кустарного виробництва. Через необережність обігрівач перекинувся, потрапив у воду, в яку встала дитяча ніжка.

Крім того, за минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби «101» надійшло 56 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 28 пожеж, 8 ДТП, 14 випадків травматизму. Всього під впливом різних факторів в області 12 осіб загинуло та 17 травмовано.

На початку тижня, 19 грудня, в с. Повч Лугинського району на пожежі, що сталася в дерев’яній літній кухні, загинула 77-річна пенсіонерка. 22 грудня в с. Ємілівка Володар-Волинського району вщент згорів приватний будинок. На згарищі виявлено рештки тіла 48-річного господаря. За словами сусідів, останнім часом чоловік скаржився на несправну електропроводку. На при кінці тижня, 25 грудня, у вогні загинув 56-річний чоловік. Фахівці МНС припускають, що загорання сталося через паління. Того ж дня в Житомирі згорів автомобіль «Citroen». У неділю в смт Довбиш Баранівського від добротного приватного будинку залишилися лише стіни. За попередньою версією «винуватцем» пожежі було коротке замикання. Що стало причиною загорання на смітнику, який влаштувала у власної двокімнатній квартирі 60-річна мешканка смт Черняхів не відомо. Хоча вогонь та пожежні лише звільнили від сміття одну з кімнат, сусіди з інших квартир двоповерхового будинку сильно понервували.

За минулий тиждень на території області сталося 14 випадків травматизму, внаслідок яких 7 осіб загинуло та 11 травмовано.
22 грудня до терапевтичного відділення Андрушівської ЦРЛ з отруєнням чадним газом шпиталізовано 72-річного пенсіонера, мешканця смт Червоне. Дідусь через свою забудькуватість не відчинив заслінку печі.

Сергій УЛАНОВ,
прес-служба ГУ МНС України
в Житомирській області

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини