Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Дружини політиків відвідали дитбудинки Житомирщини

14-01-2011
Поки деякі чиновники високих рангів приймають доленосні для держави рішення у владних кабінетах та у парламенті, їхні дружини займаються не менш важливими справами. Об’їздивши центральні регіони України, дружини голови Верховної Ради країни Тетяна Литвин та екс-міністра закордонних справ Людмила Зленко відвідали дитячі будинки: Будинок маляти на Богунії, що в місті Житомирі, та Денишівський дитячий дошкільний будинок.

Приємно, що подарунки від цих жінок, які вже не одне десятиліття опікуються цими виховними закладами мають практичне спрямування: це і миючі засоби, і теплий одяг, підгузки та, звісно, солодощі.

На прикладі Будинку малятка видно, що кількість дітей, які потрапили до дитячого будинку, перевищила ту кількість діток, яка вибула. Побільшало і кволих діток. На першому місці серед діагнозів – психоневралгія. За минулий рік 8 діток отримали статус інвалідів. Єдине тішить керівництво дитячого будинку. "У нас превалює українське усиновлення. Якраз громадянами України за ці роки усиновлено 80% дітей, і лише ті кволі дітки, яких не беруть в українські сім’ї, усиновлюються іноземцями," - зазначила директор обласного будинку маляти Світлана Урсуленко.

На сьогоднішній день усі дитячі заклади фінансуються за трафаретом, тому будь-яка благодійність від душі – це велика допомога.
Завжди очікуваним гостем дитячих закладів, де його пізнають дітки і чекають вихователі є народний депутат України, наш земляк Микола Рудченко. Як і завжди, голова Народної партії в області супроводжував Тетяну Литвин та Людмилу Зленко, а виступаючи перед вихованцями Денишівського дитячого дошкільного будинку наголосив: ”Ми повинні зробити усе для того, щоб умови проживання і виховання у інтернатних закладах менше за все нагадували казарми. Вклад у дитину сьогодні – це завтрашнє майбутнє нашої держави!”

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини