Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
В Житомирі відзначили переможців конкурсу «Лауреати спортивного 2014 року»

В Житомирі відзначили переможців конкурсу «Лауреати спортивного 2014 року»

25-12-2014
Напередодні новорічно-різдвяних свят в обласному центрі відбувся масштабний урочистий захід, на якому відзначили кращих спортсменів Житомирщини.

24 грудня почесні нагороди отримали переможці щорічного обласного конкурсу «Лауреати спортивного року». Захід зібрав спортсменів, тренерів, ветеранів спорту та активістів фізкультурно-спортивного руху. З теплими словами і вдячністю за досягнення, які прославляють Житомирщину в Україні та світі, звернулися і представники влади.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Цьогоріч лауреатів спортивного року визначали у десятьох номінаціях: «Кращий спортсмен року з олімпійських та неолімпійських видів спорту», «Краща спортсменка року з олімпійських та неолімпійських видів спорту», «Кращий тренер з неолімпійських видів спорту», «Меценат року в галузі спорту», «Краща команда з ігрових видів спорту», «Сенсація року», «Кращий тренер з олімпійських видів спорту», «Сила духу», «Спортивна слава області», «Кращий спортивний журналіст року». Окрім цього, під час урочистостей вручили посвідчення майстрів спорту зі спортивної аеробіки, а також нагородили переможців та призерів футбольного фестивалю «Даруймо радість дітям!», змагань серед сільських і селищних рад, серед ветеранів, обласної Спартакіади серед професійно-технічних закладів, визначили призерів та переможців у загальнокомандному заліку чотирнадцятих літніх спортивних ігор Житомирщини 2014 року. Спортсмени та тренери отримали й дипломи Житомирського регіонального центру «Інваспорт».

Майстер спорту України міжнародного класу, призерка чемпіонату світу з акватлону, володарка кубку Європи з триатлону Юлія Єлістратова зазначила: «Пишаюся тим, що представляю Житомирщину і Україну на світовій спортивній арені. Щиро вдячна за підтримку та віру в мої перемоги. Сподіваюся, що спорт в нашій області буде інтенсивно розвиватися і в майбутньому».

А майстер спорту України, срібний призер чемпіонату світу з армспорту серед спортсменів-інвалідів Олександр Пінчук відзначив, що йому надзвичайно приємно бути лауреатом цього конкурсу. Спортсмен розповів, що для нього – це визнання успіхів, яких вдається досягати. Олександр Пінчук наголосив, що й надалі буде докладати зусиль до того, аби на міжнародних змаганнях частіше звучав гімн України та майорів прапор нашої Батьківщини.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини