Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирські вчителі вчилися робити елетронні онлайн-курси для своїх учнів

Житомирські вчителі вчилися робити елетронні онлайн-курси для своїх учнів

04-03-2015
У приміщенні Житомирського державного технологічного університету 28 лютого влаштували 5-годинний семінар «Електронне навчання – це просто», завдяки якому команди вчителів і викладачів місцевиш шкіл та вишів створювали електронні курси з найрізноманітніших тем. Користуватися цими напрацюваннями зможуть учні та студенти.

Нині електронна освіта набуває все більшої популярності у світі. Мільйони людей проходять курси на таких ресурах, як Coursera, EdX та Udacity. Український портал масових відкритих курсів Prometeus.org.ua щомісяця поповнюється тисячами нових студентів.

В Житомирі також вирішили приєднатися до корисної ініціативи і за підтримки компанії Easygenerator провели Перший освітній хакатон «Електронне навчання – це просто». За його умовами учасники мали не лише створити електронний курс на будь-яку тему, але й презентувати його присутнім.

Зокрема, були розроблені ексклюзивні онлайн-курси, за результатами яких визначили три-команди переможців, що отримали подарунки від організаторів.
Переможцем хакатону стала команда інституту іноземної філології Житомирського державного університету ім. І. Франка з курсом «Навчання іноземної мови у профільній школі» . Друге місце посіли учасники Житомирського міського ліцею при ЖДТУ з курсом на тему «Паркова культура». Третє місце завоювала команда Житомирського державного технологічного університету з курсом «Нормалізація структури бази даних».

Також у семінарі взяли участь представники фізико-математичного факультету ЖДУ ім. І. Франка, факультетів ЖДТУ: гірничо-екологічного, інженерної механіки, інформаційно-комп'ютерних технологій, Житомирського екологічного ліцею № 24 та ліцею № 25 ім. М. О. Щорса.

В компанії Easygenerator та «ІСМ Україна» зазначають, що мета заходу - показати, що електронне навчання не обмежується публікацією підручників в електронному форматі, а надає викладачам та методистам справді нові можливості в організації навчального процессу.

А ще, це ­­- справжній виклик сучасності професіоналам освіти, і дуже приємно бачити, що освітяни Житомирщини успішно на цей виклик відповіли, - повідомляє прес-служба ЖДТУ.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини