Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомиряни можуть зареєструвати бізнес та отримати довідку про підприємство, не виходячи з дому

Житомиряни можуть зареєструвати бізнес та отримати довідку про підприємство, не виходячи з дому

29-05-2015
З 7 квітня 2015 року набрав чинності Порядок надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, затверджений наказом Міністерства юстиції України від 31.03.2015 № 466/5.

Про це Житомир-онлайн повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області.

Відповідно до цього Порядку, відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, можуть надаватися, зокрема, державним реєстратором або програмними засобами ведення Єдиного державного реєстру.

Державний реєстратор може надавати відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у вигляді витягу, довідки та виписки у паперовій формі, а також в електронній формі через Реєстраційний портал.

Запропоновані нововведення дадуть змогу зареєструвати бізнес та отримати необхідну довідку, витяг або виписку на оновленому сайті Мін′юсту.

Тож віднині можна отримати і роздрукувати електронні виписки, витяги або довідки безпосередньо на сайті, не виходячи з дому. Підготовка електронної виписки, довідки чи витягу відбувається автоматично в режимі онлайн. Середній час підготовки документу 15-30 секунд.

Для отримання витягу, виписки та довідки не потрібно жодних електронних цифрових підписів чи інших ідентифікаторів. Достатньо лише сплатити послугу власною банківською карткою Visa/MasterCard.

Плата за надання витягу, довідки та виписки з Єдиного державного реєстру в електронній формі становить 75 відсотків плати від суми за отримання відомостей в паперовій формі, встановленої Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)», а саме: за надання витягу та довідки в електронній формі – 45, 68 грн., за надання виписки – 18, 27 грн. Ще 3 гривні у вигляді комісії сплачується Ощадбанку. Реєстрація бізнесу безкоштовна.

Кожному документу присвоюється унікальний ідентифікаційний код. Банкір чи представник іншої установи зможе легко перевірити його достовірність, ввівши присвоєний номер на сайті. Сформовані виписка, витяг чи довідка протягом року зберігатимуться у базі даного реєстру.

Віднині відповідною послугою може скористатися кожен житель Житомира та області, витративши на це лише кілька хвилин і не відвідуючи державних органів.

Онлайн-сервіси функціонують 24 години на добу, 7 днів на тиждень. При цьому забезпечується також цілодобова технічна підтримка за телефоном: 0-800-50-70-70.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини