Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Команда з Житомира стала призером на конкурсі ЮІР

Команда з Житомира стала призером на конкурсі ЮІР

18-04-2011
15 квітня в місті Вінниця відбулося свято веселих та найкмітливіших, яке проходило в рамках ХV Всеукраїнського конкурсу КВН-ЮІР. Слід зазначити, що це була друга зустріч команд-учасниць різних регіонів нашої держави в цьому році. Попередня пройшла на початку квітня у Полтаві. Цього ж разу юних веселунів та суворе журі гостинно зустрічала Вінниця.

Саме у другий зональний конкурс, темою якого визначено лозунг «Твій друг – безпечний рух!», потрапила й команда Житомирської області, яку представляли юні інспектори руху, учні спеціалізованої загальноосвітньої школи №16 м. Житомира. Команді нашої області пощастило випробовувати свої сили разом із представниками з Вінницької, Чернігівської, Волинської, Хмельницької областей і м. Києва.

Для команди КВН юних інспекторів руху Житомирщини це свято було бажаним і довгоочікуваним, адже команда почала готуватися до конкурсу заздалегідь – із самого початку року. І дійсно, було над чим попрацювати: педагогам – над створенням сценічних образів, дітям – над їх втіленням у життя, а безпосередньо працівникам обласної Державтоінспекції – над забезпеченням надійної підтримки команди.

І от нарешті найочікуваніший і таких хвилюючий момент змагань настав: повний зал глядачів і вболівальників, суворе журі під головуванням начальника відділу Департаменту ДАІ МВС України Ігоря Клопотія. У самому ж залі міського палацу «Зоря», де відбувалося дійство, царювали бадьорий настрій та впевненість у перемозі кожної команди.

З неабияким запалом юірівці доводили глядачам і журі, що саме їхні команди є найвеселішими й найкмітливішими. Раз за разом зал вибухав бурхливими аплодисментами, гучними вигуками та веселим запальним сміхом. Не втримувалося від щирих усмішок і суворе журі, кожен з членів якого відзначив виступи всіх команд. Проте змагання на те і є змаганнями, що в них визначаються переможці. Голова суддівської команди Ігор Клопотій оголосив трьох команд-переможниць, яких було визначено за одноголосним рішенням усіх членів журі. Відтак, першість виборола команда гостинних господарів – Вінницької області. Срібло дісталось команді з Хмельниччини. А от бронзовими призерами стала команда Житомирщини!

Напевно, ні з чим не може зрівнятися смак перемоги, для досягнення якої стільки було вкладено сил, старань і прагнень. Виснаженими, але несказанно щасливими поверталися на Житомирщину команда-призерка.

Управління ДАІ УМВС України в Житомирській області приєднується до найщиріших привітань. Подальших вам успіхів, юні друзі, творчих звершень та перемог у майбутньому!

Ольга НОМЕРЧУК,
УДАІ УМВС
в Житомирській області


Команда з Житомира стала призером на конкурсі ЮІР

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини