Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Міська рада за чисте та охайне місто!

Міська рада за чисте та охайне місто!

03-06-2011
2 червня у залі засідань Житомирської міської ради відбулася звітна нарада щодо підсумків проведення місячника загальноміського благоустрою, участь у якій взяли міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Микола Боровець, заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук.

"Весняний благоустрій міста проходив із 25 березня по 29 квітня 2011 року. Я радий, що цьогоріч до прибирання долучилися не лише комунальні спеціалізовані підприємства, а й приватні фірми, установи, громадські організації, навчальні, загальноосвітні заклади та громадськість міста. Особливо приємно відмітити, що багато гостей, які приїжджають до Житомира, визнають, що наше місто стало набагато чистішим, охайнішим та квітучим. І це завдяки всім вам", – так розпочав підсумкову нараду Житомирський міський голова.

Володимир Дебой зазначив, що мета наради – це нагадування житомирянам про те, скільки було зроблено за один місяць спільної плідної роботи, а також заклик до мешканців міста підтримувати у Житомирі й надалі чистоту та порядок.

Нагадаємо, що тільки в одному дні "суботника" взяли участь більше 20 тисяч житомирян. За весь період вивезено десятки вагонів сміття, яке без активної спільної участі влади та громади і сьогодні могло би псувати вигляд міста.

6 377 тис. тонн сміття вивезено за час проведення загальноміського місячника по благоустрою. Уже розпочато ремонт дорожнього покриття по вулицях міста. На території Житомира за один весняний місяць було висаджено 1403 дерева та 4372 кущі. Сьогодні відновлено освітлення літака, що знаходиться у сквері 50-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні, унормовано 155 сміттєзбірних майданчиків, відремонтовано 67 спортивно-ігрових та 66 дитячих ігрових майданчиків.
'Міська
"40% територій прибрано відповідними міськими комунальними службами, а 60% – силами приватних підприємств, установ, громадський організацій та небайдужих до стану навколишнього середовища житомирян", – такі дані навів Віталій Шевчук.

Заступник міського голови Микола Боровець зазначив, що цією нарадою завершується комплекс весняних робіт по прибиранню міста. Натомість наразі працюють над питаннями щодо налагодження такої роботи систематично.

Міський голова Володимир Дебой запевнив, що весняний місячник прибирання міста – це лише початковий етап загального благоустрою, і закликав пасивні підприємства міста починати наводити порядок на своїх територіях. Адже витрачені великі кошти на представлення підприємства, його продукції чи послуг не зроблять рекламу дієвою, доки на його території буде занедбано.

Мер міста подякував усім житомирянам, представникам підприємств, установ, організацій, студентам та учням, які долучилися до загальноміського суботника.

Присутні на нараді переглянули загальний фотозвіт місячника благоустрою, а найбільш активні отримали подяки та подарунки від міського голови Володимира Дебоя.

Управління по зв’язках з громадськістю

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини