Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Поповнення автопарку швидкої медчиної допомоги в Житомирі

Поповнення автопарку швидкої медчиної допомоги в Житомирі

07-06-2011
6 червня, за ініціативи та підтримки міського голови Володимира Дебоя, у співпраці із німецьким товариством «Червоного хреста» до дитячої лікарні привезли повністю укомплектований автомобіль швидкої допомоги для реанімації дітей і дорослих. Зустріч керівників міста із делегацією окружної організації Німецького Червоного Хреста м.Шляйц саме із цього приводу та обговорення подальшої співпраці відбулася сьогодні, 6 червня, у міській дитячій лікарні по вул. Шевченка, 2.

Володимир Башек, головний лікар медичної установи, подякував міському голові за виділені міської владою кошти на проведення ремонту харчоблоку дитячою лікарні та закупівлю обладнання, а представникам «Червоного хреста» – за постійну допомогу закладу у вигляді медичного устаткування та обладнання для харчоблоку.

Нагадаємо, що за підтримки міської та обласної влади вже добудовано новий корпус інфекційного відділення міської дитячої лікарні. Як повідомив міський голова Володимир Дебой, у минулому на будівництво інфекційного відділення із міського бюджету виділено 1 млн. грн.. Стільки ж виділено на лікарню і в поточному році.

Новенький Mercedes-Benz вийшов оглянути весь медичний персонал, чим був приємно вражений. Як зазначили працівники лікарні, такі позитивні зрушення дуже необхідні для їх закладу, адже йдеться про лікування дітей.
Поповнення автопарку швидкої медчиної допомоги в Житомирі
«Така допомога влади, громадських організацій і товариства «Червоного хреста» дасть можливість вивести медичну галузь міста на якісно новий рівень, а всім медпрацівникам – працювати краще, більш оперативно та ефективно виконувати свій обов’язок. Така співпраця, дійсно, давно очікувана і дуже необхідна для наших лікарень», — зазначив Володимир Башек.

Адже, як відомо, лікарням Житомира катастрофічно не вистачає транспорту для вчасного надання допомоги. До сьогодні, на обліку в місті було лише 26 автомобілів швидкої допомоги, більшість із яких мають застаріле обладнання та є економічно невигідними.

Також представники німецької делегації відвідали музей космонавтики та поклали квіти, спеціально привезені із Німеччини, до пам’ятника «Пожежним, які врятували світ».

Нагадаємо, товариство «Червоний хрест» вже неодноразово надавало матеріальну допомогу Житомиру у вигляді медобладнання, обладнання для харчоблока. І, як повідомили його представники, допомагатимуть і надалі.

Управління по зв’язках з громадськістю

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини