Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

У місті Бердичеві трудова алея слави поповнилася новими обличчями(ВІДЕО)

30-06-2011
У Бердичеві вже стало доброю традицією вшановувати ветеранів праці, людей, які пропрацювали на одному місці 50 і більше років. Біля міського управління праці та соціального захисту населення є трудова алея слави, на якій зображено обличчя усіх цих людей.
Олег Павліківський, начальник міського управління праці та соціального захисту населення: «У 2009-му році відбулося перше відкриття алеї слави. Щороку вона поповнюється новими членами. У цьому році ми відзначаємо нових 8 чоловік.»

Леон Ліпецький, Костянтин Уманець, Броніслав Виговський, Юрій Кирилюк, Василь Харитончик, Софія Блонська, Зоя Мазур та Олена Левченко — відтепер ці імена назавжди впишуться в історію міста золотими літерами. Присутній на урочистостях з нагоди вшанування людей праці міський голова зазначив: таких людей потрібно поважати, цінувати та вшановувати, що і роблять у Бердичеві.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Коли відзначаємо тих людей, які пропрацювали фактично усе своє життя на одному підприємстві, то ми робимо це з великою любов’ю. Я думаю, що молодь повинна гордитися ними і брати з них приклад. Слава Богу, таких людей в Бердичеві багато.»

Завжди приємно, коли твою працю оцінюють належним чином, кажуть ветерани. І додають: якби випала нагода, то у своєму житті вони б нічого не змінили.

Леон Ліпецький, директор Бердичівського пивоварного заводу: «Якби навіть довелося починати мені усе з початку, я б хотів так само прожити, як прожив, пропрацювати, як пропрацював, бо це приємно. На одному місці ти бачиш, що не так. Коли щось не виходить, сумуєш, коли виходить краще, радієш. Душа радіє і ти молодієш.»

Софія Блонська, ветеран праці: «Для мене це дуже приємна і хвилююча подія: занесення моєї фотографії на алею слави. Всі роки я працювала з радістю, для мене це була насолода. Хочу подякувати меру міста, міськвиконкому, директору коледжу, де я працювала, за високу оцінку моєї праці.»

Секрету, як пропрацювати на одному місці стільки років, немає. Просто, потрібно робити усе те, що тобі до снаги, розповідають ветерани праці.

Софія Блонська, ветеран праці: «Молоді хочу побажати, щоб вони у своєму житті вибирали ту професію, що їм до душі, до серця.»



Автор: Ніна Сільченко
Камера: Андрій Пеньківський

Джерело статті: trkvik.tv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини