Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
В Ємільчино хлопець повісився біля будинку своєї дівчини. ВІДЕО

В Ємільчино хлопець повісився біля будинку своєї дівчини. ВІДЕО

20-12-2016
В селищі Ємі́льчине, що на Житомирщині, проживає сім'я, в якій замість святкування дня Святого Миколая справляють дев’ять днів, як їх Іван пішов із життя за власним бажанням.

Знайшли парубка повішеним під хатою його коханої. Рідні кажуть: Їх Ваня зустрічався із Тетяною майже сім років, і був без тями від неї. Однак останнім часом відносини стали псуватися, і дівчина знайшла собі іншу розраду – поліціянта. Останній того вечора також знаходився в будинку – впевнені родичі.

Того вечора, узявши зошит із власними віршами, хлопець пішов до коханої. По дорозі зайшов до свого товариша. Останній каже, Іван був увесь на нервах. Що стало останньою краплею, що призвела хлопця до самогубства – ніхто не може сказати. Друзі та рідні кажуть: у нього були плани на майбутнє, тому до цього він не готувався. Тільки припускають: вкоротив собі віку через ревнощі. Коли Іван прийшов до будинку дівчини – зрозумів, що вона не одна, а із новим залицяльником.



Родичі покійного кажуть: понад усе хотіли б здійснити мрію Івана, зробити так, щоб його вірші вийшли у світ. Але прийшовши на місце трагедії, зрозуміли, що біля тіла немає ні віршів, ні грошей. Тому пішли шукати правди до тих, на чиєму подвір’ї їх син розпрощався з життям.

Івану було усього 22 роки, він писав вірші та задумувався над тим, щоб надрукувати власну книгу. За тиждень до трагедії хлопець зв’язувався із видавництвами, аби втілити свою мрію у життя. Нещасна мати із сльозами на очах згадує: майже усі ті вірші були про любов. Понад усе хотіла б знайти єдину згадку про сина, але полісменша відмовилася приймати заяву та допомагати у пошуку.

Батьки покійного не змирилися із відмовою, але під час наступного візиту у прийнятті заяві не відмовили. Полісмен, що реєстрував заяву не пригадує, щоб законодавством були передбачені випадки, коли правоохоронець мав право відмовити у цій процедурі. Натомість пообіцяв зібрати пояснення усіх осіб та повідомити, коли справа зрушить з місця.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини