Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Жителька Житомирської області народила хлопчика на пероні залізничної станції

Жителька Житомирської області народила хлопчика на пероні залізничної станції

30-03-2017
У Малинському районі Житомирської області молода жінка народила дитину просто на пероні залізничної станції.

Про це 30 березня повідомив сайт Малинські новини.

За даними видання, жінці 25 років, вона їхала в лікарню на пологи, але не встигла. Доки приїхала «швидка», перехожі прийняли хлопчика вагою понад 4 кг. Допомогла породіллі працівник районного територіального центру Раїса Баранівська.

«Ранок. Перон. Напівсонні люди чекають прибуття електрички. Раптом вранішню тишу порушує крик про допомогу — в однієї із жінок починаються перейми. На щастя, у потрібний момент і в потрібному місці опиняється соціальний працівник районного терцентру Раїса Баранівська, вона разом із черговим по залізничній станції бере ситуацію у свої руки… Це не кадри із кінофільму, а реальний випадок, який вранці минулої середи, 29 березня, стався на залізничному полустанку «Тишів» Малинського району. Як повідомили редакцію, породілля зібралася їхати в Коростенську лікарню, де мала народжувати. Але перейми почалися дорогою, і дуже стрімко. На крики жінки збіглися люди, які були на пероні. Викликали «швидку», але чекати медиків уже було ніколи… У породіллі почалася сильна кровотеча, і поміж усіх у цій ситуації не розгубилась лише пані Раїса. Миттю на полустанку знайшли аптечку і почала приймати пологи. За декілька хвилин у повітрі роздався дитячий крик. Пуповину немовляті жінка перерізала ножем, закрутила морським вузлом і зав’язала мотузкою. Попри такі екстремальні умови, загалом пологи пройшли успішно, дитину вкутали у куртку, яку дав хтось із людей… Згодом за породіллею і малям приїхала карета «швидкої допомоги», їх доставили в малинську лікарню. У жінки, 25-річної Ольги із Крушників, для якої це були другі пологи, народився хлопчик. Як повідомили медики, дитина здорова, на момент народження малюк важив понад чотири кілограми. У мами були ускладнення післяпологового періоду, проте її стан вдалося нормалізувати. За останні роки подібних випадків у районі й місті не було», - пишуть Малинські новини.

У пологовому відділенні Малинського міськрайонного ТМО підтвердили, що до них дійсно привезли жінку, яка розродилася на залізничній станції. Інші дані про породіллю та немовля лікарі відмовилися повідомляти.

Працівники Малинського районного територіального центру соціального обслуговування розповіли Житомир.info, що чули про подію на пероні, але самої Раїси Баранівської, яка приймала пологи, на місці не виявилось – вона проживає в селі Шевченковому Малинського району. Телефон пані Раїси на момент публікації перебував поза зоною досяжності.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини