Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомиряни просять навести лад на Довженка, заммера запевняє – на території чергують та прибирають

Житомиряни просять навести лад на Довженка, заммера запевняє – на території чергують та прибирають

11-07-2017
З метою недопущення виникнення несанкціонованої торгівлі на тротуарах перехрестя вулиць Довженка та В.Бердичівської у Житомирі організовано постійне чергування працівниками інспекції благоустрою.

Про це йдеться у відповіді заступника Житомирського міського голови Олександра Фещенка на петицію «Прибрати «ярмарок» з перехрестя В.Бердичівська-Довженко».

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Івана Івановича Рантюка була опублікована на сайті Житомирської міськради 22 травня 2017 року, 25 червня отримала необхідну кількість голосів.

«Ми, що підписали цю петицію, просимо владу міста навести лад на перехресті вулиць Велика Бердичівська та Довженко шляхом знесення торгівельних палаток, інших стихійних форм проведення торгівлі. А також та заборонити торгівлю на тротуарах вказаного перехрестя. Організувати контроль за виконанням з боку поліції та небайдужих мешканців міста», - йдеться у тексті петиції.

«Розглянувши електронну петицію гр.Рантюка І.І. №2017-633 з питання знесення торгівельних палаток та інших стихійних форм проведення торгівлі, а заборони торгівлі на тротуарах на перехресті вулиць Довженка та В.Бердичівської у м.Житомирі, а також організації контролю з боку поліції, повідомляємо наступне:

у відповідності до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 19.10.2016 № 980 «Про організацію тимчасових торговельних майданчиків у м. Житомирі для торгівлі продукцією сільськогосподарського та власного виробництва» КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради погоджено організацію тимчасових торговельних майданчиків для торгівлі продукцією сільськогосподарського та власного виробництва, зокрема, за адресою: вулиця Велика Бердичівська, 71 (ріг вулиць Великої Бердичівської та Довженка).

З метою забезпечення належного функціонування тимчасового торгівельного майданчику КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради організовано встановлення торгівельних палаток та столів для торгівлі продуктами харчування. Територія тимчасового торгівельного майданчику утримується в належному санітарному стані, оргіназовано постійне прибирання та вивезення сміття. З метою недопущення виникнення несанкціонованої торгівлі на тротуарах перехрестя вулиць Довженка та В.Бердичівської у м.Житомирі організовано постійне чергування працівниками КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради. В разі виникнення спірних ситуацій, до їх вирішення залучаються співробітники Управління патрульної поліції у м. Житомирі»,
- йдеться у відповіді заступника мера.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини