Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
'Дорога

Дорога в Євро 2012

28-10-2011
Довгоочікуване Євро-2012 вже наближається. Безпосередньо Житомир не є одним із осередків проведення масових спортивних заходів Євро-2012. Однак аби жителі та гості міста мали змогу по-справжньому відчути спортивну атмосферу країни потрібно забезпечити належний транспортний зв’язок з країнами Євросоюзу (основний потік гостей очікується з Європи). Йдеться про завершення капітального ремонту дороги Київ–Чоп на ділянці Київ–Житомир, а це є 114 км дороги – дуже складне завдання. Державна служба автомобільних шляхів «Укравтодор» запевняє, що реконструкція ділянки дороги «Київ–Чоп» від Києва до Житомира скінчиться до червня 2012 року. Раніше повідомлялося, що ремонтні роботи на цій ділянці завершать до кінця жовтня. Заступник голови Укравтодору Євген Прусенко зазначив, що до кінця 2011 року служба планує виконати максимальний обсяг робіт.
Нажаль, ремонт доріг до Євро-2012 перетворився на суцільні затори і ДТП. Наслідками ремонту євротраси, українського "автобану" - Київ-Чоп, а саме, на ділянці Житомир-Київ – вже стали постійні затори, ДТП і абсолютна лотерея в дорожніх знаках. Здавалося б ці дороги роблять із великою відповідальністю до якості покриття, освітлення і розмітки. І вже за декілька місяців під час проведення Євро-2012 ними їздитимуть іноземці. Проте наразі проблеми виникають в українських водіїв.
Численні ДТП виникають по причині того, що наразі ремонт іде шаленими темпами, поспіхом. На проміжних етапах не закладено в план зручностей для селян і заправок. Місцеві водії плутаються, вискакують по щебеню, немісцеві навіть не знають, як під’їхати. Водії скаржаться, що немає ні знаків, ні з'їздів, ні виїздів. На дорозі Київ-Житомир швидкісний режим упав до п’ятдесяти кілометрів за годину, тому автомобілісти обганяють у заборонених місцях не тільки зліва, а й справа.
Автор статті: Людмила Харчук

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини